Котлети з курячої печінкиЧас приготування: 1 ч. 0 хв Печінка - це вельми корисний продукт, саме тому пропоную вашій увазі котлети з курячої печінки. Ніжна структура фаршу робить це блюдо просто чудовим. Опис приготування: 1. Рецепт приготування котлет з курячої печінки слід почати з того, що замочити печінку в молоці. Найкраще порізати її невеликими шматочками, покласти в глибоку миску і залити молоком мінімум на 30 хвилин. Таким чином можна позбавити печінку від неприємної гіркуватості. 2. За цей час можна підготувати інші інгредієнти. Моркву очистити і натерти на дрібній тертці. 3. Цибулю почистити і порізати на невеликі шматочки. 4. Дістати печінку з молока і дати їй добре стекти. Для цього можна використовувати друшляк. 5. Через м'ясорубку пропустити печінку і цибулю. 6. У фарш додати яйця і моркву. 7. Посолити і поперчити за смаком. 8. Потім потроху додавати борошно, ретельно перемішуючи масу. Консистенція повинна нагадувати сметану. Коли фарш почне загусати, залишити його хвилин на 10-15. За цей час мука вбере зайву рідину і можна буде оцінити консистенцію фаршу. Якщо буде потрібно, додати ще борошна. 9. На сковороду налити трохи олії і добре його розігріти. 10. Столовою ложкою накладати котлетки на сковороду і смажити з двох боків до апетитної золотистої скоринки. У цей простий рецепт котлет з курячої печінки можна додати ще 1 картоплину, але і без неї котлети виходять досить соковитими. Готові котлети можна покласти на паперові серветки, щоб прибрати зайвий жир. Подавати краще гарячими, але і холодні вони дуже смачні. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: М'ясо/Субпродукти/Печінка Блюдо: Гарячі страви/Котлети Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 10-15 Виявивши це приголомшливе блюдо, ви просто зобов'язані з'ясувати, як готувати його вдома. У першу чергу, досконально простудіюйте рецепт приготування. Краще всього заздалегідь придбати всі необхідні продукти, щоб не зупиняти приготування в зв'язку з нестачею одного з інгредієнтів. Далі вам слід підготувати і розставити всю необхідну кухонне начиння і продукти. А зараз дізнаємося, як робити Котлети з курячої печінки в домашніх умовах. У цьому нам допоможе докладний рецепт, кожен крок якого супроводжується фото. Якщо ви любите винаходити, то завжди можете внести зміни в простий склад виробу, прибравши або додавши той чи інший інгредієнт. Проробивши всі дії з опису, ви з легкістю зможете запам'ятати, як приготувати смачний Котлети з курячої печінки самостійно. Творіть і експериментуйте на кухні, і тоді кулінарія буде радувати вас і всю вашу родину день у день. Але не забудьте враховувати калорійність виготовлених виробів, щоб завжди залишатися гарними й здоровими. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 266