Відбивні з грудкиЧас приготування: 1 ч. 0 хв Тим, хто любить легке біле м'ясо, я рекомендую відбивні з грудки! Вони відмінно підійдуть для буденного обіду і святкової вечері. Дуже смачні! Сподобаються і дорослим, і дітям. Опис приготування: Відбивні з грудки можна подавати з будь-яким гарніром. Я чергую: іноді з рисом, іноді макаронами або ж просто з овочами. Я думаю, ви знайдете відповідний для вас гарнір. Головне, поки їх смажите, не відходьте від вогню, а то відбивні з грудки можуть підгоріти;) Сподіваюся, мій рецепт вам сподобається! Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл/Святковий обід Основний інгредієнт: Птах/Курка/Куряча грудка Блюдо: Гарячі страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 5-7 Як приготувати Відбивні з грудки Приготуйте грудки. Відбийте їх, щоб товщина становила 1 - 1,5 см. Відбиті грудки обваляйте в сухарях. Розігрійте сковороду. Вилийте на неї оливкова олія. Викладайте грудки акуратно, щоб ре розсипати сухарі. І обсмажуйте з кожного боку до золотистої скоринки, навіть коричнюватої. Курку довго смажити не потрібно, тому на грудки у вас піде мало часу,) Смачного! Якщо ви переглядаєте цей фантастичний рецепт, значить, ви розумієте толк в смаку. Прийшла пора довести собі і всім навколо, що ви можете і знаєте як приготувати Відбивні з грудки. Для початку прочитайте повний склад продуктів, що входять в рецептуру кулінарного виробу. Тут ви бачите класичний метод, як зробити Відбивні з грудки в домашніх умовах. Це найпростіший рецепт приготування цієї страви, доповнений повним описом послідовності дій та фото. Порадуйте близьких своїм кулінарним твором і обов'язково поділіться своїми враженнями з усіма користувачами нашого сайту. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 50