Варені рижикиЧас приготування: 45 хв Рижики - чудові гриби! Яких страв з них тільки не готують! Один з найпоширеніших способів приготування рижиків - варіння. Тому сьогодні ми розглянемо рецепт варених рижиків. Опис приготування: Пропоную вам універсальний рецепт варених рижиків! Ви можете використовувати варені рижики для приготування якого-небудь іншого блюда, можете просто заправити сметаною, таким чином перетворивши їх в самостійне блюдо, і подати до столу з хлібом, а можете додати майонез і використовувати відварені гриби як начинку для пиріжків. Загалом, знайти застосування вареним Рижиков - завдання нескладне. Головне - фантазія! А рецепт варених рижиків - нижче;) Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Гриби/Рижики Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Російська кухня Дієта: Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Варені рижики 1. Рижики очищаємо і ретельно промиваємо в холодній воді. 2. Кидаємо гриби в киплячу воду, солимо. 3. Додаємо в каструлю цибулю і продовжуємо варити на слабкому вогні 30-45 хвилин. 4. Дрібно нарізаємо часник. Можна просто видавити «чеснокодавку». 5. За допомогою шумівки викладаємо гриби в інше блюдо, додаємо подрібнений часник. Після того, як гриби трохи охолонуть, можна додати сметану. Все ретельно перемішуємо. 6. Варені рижики готові! Смачного! Варені рижики - простий спосіб порадувати ваших близьких. Перед вами найкращий рецепт приготування улюбленого кулінарного виробу. Уважно вивчивши всі рекомендації та розглянувши фото, ви зрозумієте, як приготувати Варені рижики в домашніх умовах. Щоб приготування не забрало багато часу, радимо вам заздалегідь підготувати всі необхідні інгредієнти, які входять до складу страви, і кухонні прилади, які можуть знадобитися під час процесу. Якщо вам сподобався представлений на цій сторінці рецепт, прохання оцінити його по достоїнству і залишити свій коментар. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 440