Плов з тушонкоюЧас приготування: 1 ч. 0 хв Ну, звичайно, плов це гордо сказано, але страва все одно виходить смачне. Простий рецепт плову з тушонкою - для тих, хто сумує за романтикою туристичних походів і ночівель під відкритим небом! :) Опис приготування: Дізнатися, як приготувати плов з тушонкою, в першу чергу повинні ті, хто часто відпочиває на природі - варто хоч раз спробувати це блюдо, приготоване на багатті, у великому казані, з димком raquo ;, щоб зрозуміти, наскільки це смачно! У сучасних міських умовах основними достоїнствами цієї страви є доступність за ціною і швидкість виконання - тушонка того так і названа, що, теоретично, може бути з'їдена без додаткової теплової обробки. Ні мити, ні різати її не потрібно, продається навіть в найменших продуктових магазинах ... І адже, якщо чесно, іноді хочеться чогось такого - нехитрого, але теплого. З історією raquo ;. Типу маминого борщу, манної каші, як у шкільній їдальні, або студентського плову з тушонкою :) Цей рецепт приготування плову з тушонкою з покроковими фото, але я не думаю, що вони вам сильно знадобляться - настільки елементарний весь процес. І все ж я їх додала - можливо, саме глянувши на фотографії, ви захочете приготувати цю страву. Просте, але чесне. Якраз те, чого в сучасних міських умовах нам часто не вистачає. Призначення: На обід/На вечерю/На швидку руку Основний інгредієнт: М'ясо/Субпродукти/Крупи/Рис/Довгозерний рис/Тушенка Блюдо: Гарячі страви/Плов Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Як приготувати Плов з тушонкою Почистити цибулю і нарізати кубиками. Морква - соломкою. Рис добре промити. В цивільних умовах - під краном, а на природі можна і в річці;). У добре розігріте рослинне масло викласти цибулю і обсмажувати, періодично помішуючи, доб прозорого кольору. Відкрити тушонку і зняти верхній шар жиру. Викласти в казан. Як тільки закипить - відправити туди ж моркву. Готувати, помішуючи, до тих пір, поки жир трошки не випарується, після чого викладаємо саму тушонку. І спеції. Перемішати, дати покипіти кілька хвилин, після чого викласти рис. З тушонкою і овочами не змішувати! Долити в казан окропу - так, щоб рис був покритий водою хоча б на 1 палець. Сформувати з рису невелику гірку, увіткнути в неї неочищений часник. Закрити кришкою і тушкувати до готовності рису - хвилин 40. Спробувати рис, при необхідності додати сіль (в попередніх кроках її не вказувала, бо тушонка буває дуже солоною - краще класти білу смерть в самому кінці) і воду. Вийняти часник. Тепер залишилося тільки перемішати плов з тушонкою, розкласти по похідним мисках і є, обпалюючись і прицмокуючи !;) Смачного! Бути може, вам сподобався цей простий рецепт, і ви з задоволенням дізналися б, як приготувати його в домашніх умовах. А дізнатися, як зробити Плов з тушонкою будинку, вам допоможе докладний рецепт приготування з відмінними фото кожної окремої дії. Погодьтеся, Плов з тушонкою - просто приголомшливе блюдо, яке задовольнить будь-який смак і інтерес. На нашому сайті представлений класичний склад інгредієнтів для цього кулінарного виробу, проте ви завжди в силі проявити свою фантазію і додати в Плов з тушонкою все, що побажаєте. Головне, враховуйте зайві калорії, щоб не вплинути на дорогоцінну фігуру. Повірте, кулінарія - це веселе і цікаве заняття! Проявляйте більше фантазії та творчості, і тоді всі ваші старання будуть оцінені по достоїнству. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 406