Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Лаваш з куркою і сиром
Тісто на галушки
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Смажені рижики
Ожина з цукром на зиму
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Гарячі страви » Дубовики з картоплею

Дубовики з картоплею

Дубовики з картоплею
Час приготування: 45 хв
Дубовики з картоплею - дуже смачне блюдо! Дубовики - родичі боровиків, тому і смак, і увазі них - благородні. Ці гриби потрібно обов'язково перед смаженням відварити, тому в сирому вигляді вони небезпечні.

Опис приготування:
Дубовики відмінно підходять для маринування і сушки. Головне, після чищення їх відварити і воду злити. При смаженні Дубовик зі сметаною також спочатку гриби відваримо. Потім обсмажити з цибулькою і кмином. Картоплю пропоную готувати окремо, щоб не вийшла картопляно-грибна каша. Картоплю можна відварити, обсмажити або зробити пюре.

Отже, як приготувати дубовики з картоплею?
1. Дубовики почистіть, обріжте ніжки, промийте.
2. Викладіть гриби в каструлю і залийте холодною водою. Поставте на плиту, доведіть до кипіння і варіть протягом 15 хвилин. Потім відварені дубовики відкиньте на друшляк, а воду злийте.
3. Цибулину очистіть і наріжте кубиками.
4. Картоплю почистіть, промийте і наріжте брусочками.
5. Відварені дубовики наріжте шматочками.
6. У сковороду влийте рослинного масла, обсмажте в ній нарізану цибулю до м'якості і додайте приготовані дубовики. Посоліть і додайте дрібку кмину. Тушьте протягом 10-15 хвилин.
7. Картопля підсмажте на олії, посоліть і поперчіть.
8. Готові дубовики викладіть на підсмажену картоплю і подавайте.

Дубовики з картоплею готові!
Приємного апетиту!

Призначення: На обід/На вечерю

Основний інгредієнт:
Овочі/Картопля/Гриби/Дубовики
Блюдо: Гарячі страви
Дієта: Пісні страви

Інгредієнти:
  • Дубовики - 2 Литра
  • Цибулина - 1-2 Штук
  • Олія - ??2-3 Ст. ложок
  • Картопля - 6-8 Штук
  • Сіль - - За смаком
  • Кмин - 1 Щіпка

Кількість порцій: 3-4
Всі ви, напевно, думаєте, що кулінарія - це справа професіоналів. Спробуємо вам допомогти повірити у свої здібності і навчитися готувати смачні страви не гірше досвідчених кухарів. Хочете зрозуміти, як приготувати Дубовики з картоплею вдома? Перед вами простий рецепт приготування, що супроводжує послідовним описом кожного кроку з фото. Радимо для початку вивчити склад майбутнього кулінарного витвору. Це класичний варіант добірки продуктів, однак, ви з легкістю можете винайти, як зробити смачний Дубовики з картоплею, додавши або забравши той чи інший інгредієнт. У вас вийде свій власний домашній рецепт. Але не забувайте і про своє здоров'я: ваша їжа не повинна містити зайві калорії, тому завжди підраховуйте калорійність окремих продуктів, і тоді приготування улюблених ваших страв не тільки вгамує голод, але і принесе користь!
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 67   
Схожі рецепти страв з фото:
Щука в духовці з картоплею
Суп з Дубовик
Дубовики зі сметаною
Яловичина з картоплею в мультиварці
Тушковані дубовики
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.