Підлива з курячої грудки![]() Час приготування: 40 хв Така підлива з курячої грудки чудово поєднується з усіма цими гарнірами, вона дуже ситна і смачна. За часом приготування такої підливи займе не більше 20-30 хвилин. Опис приготування: Як швидко і смачно приготувати обід або вечерю, при цьому, не витративши багато зусиль і часу? Є відмінний спосіб приготування смачного, а головне, швидкого страви - підливи з курячого філе. До речі, важливим є той факт, що підлива з курячого філе прекрасно підійде до будь-якого гарніру. Це може бути будь-яка крупа (рисова, гречана, ячна, пшенична та інші), картопля відварна шматочками або у вигляді пюре, а також овочі. Ділюся з вами рецептом, як приготувати підливу з курячої грудки! Призначення: На обід/На вечерю/Обід за 30 хвилин Основний інгредієнт: Птах/Курка Блюдо: Гарячі страви/Підливи Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Як приготувати Підливка з курячої грудки ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Тут представлений класичний рецепт приготування усіма нами улюбленого страви - Підливка з курячої грудки. Якщо ви спробуєте виконати всі вище вказані дії і поради, то ви безумовно отримаєте смачний Підливка з курячої грудки, приготований в домашніх умовах. А щоб нічого не переплутати під час готування, завжди тримайте перед собою відкритий рецепт і стежте за фото кроками. Ви так само можете поміняти простий склад блюда за своїм смаком, але не забудьте підрахувати калорійність кожного інгредієнта, щоб не нашкодити здоров'ю. Отримавши досвід, як приготувати Підливка з курячої грудки у себе вдома, обов'язково діліться своїми враженнями з автором. Сподіваємося, кулінарія буде об'єднувати все більше і більше людей в єдину спільноту! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 140