Гливи смажені![]() Час приготування: 1 ч. 0 хв Ніжні, ароматні, багаті білками і іншими корисними речовинами гливи в смаженому вигляді чудо як гарні! Пропоную вам простий рецепт приготування смажених глив з часником і зеленню. Опис приготування: Глива - гриб дуже крихкий, грубого поводження він не терпить. Тому в ідеалі мити перед приготуванням гливи взагалі не потрібно - тільки змахувати частки грунту вологою серветкою. Цей варіант, однак, можливий тільки в тому випадку, якщо гливи зібрані власноруч у заповідному лісі, а таке, погодьтеся, трапляється не так часто, як хотілося б. Куплені ж на ринку або в магазині гливи мити все-таки треба - хоч і вкрай обережно, щоб не пошкодити структуру цих ніжних грибів. Покрокові фото з коментарями допоможуть вам дізнатися, як приготувати смажені гливи, і ви переконаєтеся, що нічого особливо складного тут немає. Зате смак і аромат смажених глив - це казкове щось! Так що результат вартий тих незначних зусиль, які ви докладете. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Гриби/Гливи Блюдо: Гарячі страви Дієта: Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Як приготувати Гливи смажені ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Дуже смачний Гливи смажені зможете Ви з легкістю зробити в домашніх умовах. А з питанням, як приготувати цю страву гранично просто, вам допоможе покроковий опис з фото. Не забувайте, ви завжди можете експериментувати на домашній кухні і міняти класичний склад рецепта. А як готувати Гливи смажені з додаванням інних інгредієнтів, ви можете поділитися на нашому кулінарному проекті. Рецепт приготування страви розмістіть у відповідній категорії сайту. Усастнікі проекту зможуть готувати за Вашим рецептом і розміщувати фотографії. Так само ви можете додати відео вашого нового блюда. Домашня кулінарія - чудове хобі! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 2481