Гливи тушкованіЧас приготування: 30 хв Гливи є одними з найсмачніших і поживних грибів. Крім того, вони мають корисними властивостями, а за складом вітамінів схожі з м'ясом. Розповідаю, як гасити гливи - виходить смачно! Опис приготування: Тушковані гливи - відмінне блюдо! Любителям грибів раджу не обходити цей рецепт стороною і спробувати самим приготувати тушковані гливи. Готуються вони дуже просто і швидко. До тушкованим глива як гарнір чудово підійде відварна картопля або рис. До столу це блюдо слід подавати гарячим. Призначення: На обід/На вечерю/На швидку руку Основний інгредієнт: Гриби/Гливи Блюдо: Гарячі страви Дієта: Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Як приготувати Гливи тушковані 1. Цибулю нарізаємо тонкими кільцями або півкільцями. 2. Обсмажуємо на рослинному маслі протягом 2-3 хвилин. 3. Гливи ретельно промиваємо, потім нарізаємо шматочками. 4. Додаємо гриби до цибулі, вливаємо 2 ст. ложки води. Солимо, перчимо. Можете також додати улюблених приправ. Тушкуємо все близько 10 хвилин, періодично помішуючи. 5. Поки гливи з цибулею гасяться, натираємо сир. 6. Кріп дрібно нарізаємо або подрібнюємо в блендері. 7. Далі додаємо в сковороду сметану, жовток, сир і кріп. Перемішуємо всі компоненти і продовжуємо тушкувати ще пару хвилин. 8. Тушковані гливи можна подавати до столу! Смачного! За цим рецептом приготувати Гливи тушковані дуже легко навіть удома, так як весь процес зображений на фото. Тепер ви завжди будете знати, як готувати Гливи тушковані просто і смачно. Домашня кулінарія не виключає експериментів і ви завжди можете змінити класичний рецепт, додавши до стандартних інгредієнтів свої улюблені. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 734