Баклажани по-корейськи смаженіЧас приготування: 30 хв Баклажани по-корейськи смажені подають гарячими і холодними. Виходить дуже смачний, ситний і вітамінний овочевий салат з пікантним смаком. Ще смажені баклажани по-корейськи називають Каді-ча raquo ;. Опис приготування: Як приготувати баклажани по-корейськи смажені? 1. Баклажани промийте і очистіть від шкірки. Наріжте соломкою. Засипте сіллю і залиште на 15 хвилин. Через 15 хвилин відіжміть сік. 2. Болгарський перець промийте, виріжте насіннєву коробку і плодоніжки. Наріжте соломкою. 3. Цибулину і часник очистіть і наріжте. Цибуля - невеликими кубиками, часник дрібно порубати. 4. Помідори очистіть від шкірки, опустивши їх в окріп, потім наріжте кубиками. 5. У сковороді нагрійте рослинну олію. Обсмажте цибулю до м'якості, потім додайте помідори. 6. Після того, як помідори стануть м'якими і пустять сік, додайте нарізаний болгарський перець. Обсмажуйте все, помішуючи протягом 6-7 хвилин. 7. Через 6-7 хвилин додаємо баклажани і часник. Перемішуємо і додаємо соєвий соус, коріандр і гіркий перець. Ще раз перемішуємо і тушкуємо на середньо-повільному вогні протягом 15 хвилин, до готовності баклажанів. Солити страву не треба, тому додаємо соєвий соус. Баклажани по-корейськи смажені готові! Приємного апетиту! Призначення: На обід/На вечерю/На швидку руку Основний інгредієнт: Овочі/Баклажан Блюдо: Гарячі страви/Закуски Дієта: Пісні страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 4-5 Спробуйте самі приготувати це смачне блюдо будинку. Рецепт Баклажани по-корейськи смажені гранично простий, так як весь процес створення зображений на фото. Ви можете спробувати зробити класичний варіант кулінарного виробу, а так само втілити оригінальний рецепт приготування, додавши свої улюблені інгредієнти у представлений тут склад. Laquo; Баклажани по-корейськи смажені - Відмінний спосіб підняти настрій в будинку! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 334