Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Ожина з цукром на зиму
Морозиво з ожиною
Короп запечений в рукаві
Сосиски в тісті на сковороді
Запечені кабачки в духовці
Десерт з ожини
Брусниця із цукром на зиму
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Гарячі страви » Баклажани по-німецьки

Баклажани по-німецьки

Баклажани по-німецьки
Час приготування: 2 ч. 0 хв
Ось знайшла ще один приголомшливий класичний рецепт баклажанів по-німецьки. Якось в одному ресторані мені подавали щось подібне, але от відобразити справжній смак традиційного блюда можна так ...

Опис приготування:
Запечені баклажани - насправді дуже ситне блюдо. З'ївши таку порцію, точно більше нічого не захочеться. Сир розплавиться, ужарітся і стане чудний золотистою скоринкою, а баклажан під ним буде соковитим і м'яким.
1. Баклажани слід нарізати навпіл уздовж і надрізати м'якоть хрест навхрест.
2. Видаліть всю м'якоть, порубати її і змішайте з обсмаженою цибулею.
3. Тепер укладіть розрізом в низ і обсмажте на слабкому вогні на рослинній олії.
4. Тим часом, поки смажиться наш баклажан, відваріть склянку рису і змішайте його з м'якоттю, відвареним м'ясом і готовим рисом.
5. Додайте в масу сире яйце і все ретельно перемішайте.
6. Начините баклажани цією сумішшю, присипте сиром і відправляйте в духовку на 35-40 хвилин. Смачного!




Призначення: На сніданок/На обід/На вечерю

Основний інгредієнт:
Овочі/Баклажан
Блюдо: Гарячі страви

Інгредієнти:
  • Баклажани - 4 Штуки
  • Олія - ??30 Грам
  • Цибуля - 2 Штуки
  • Рис - 1 Стакан
  • Баранина відварна - 200 Грам
  • Яйце - 2 Штуки
  • Сир - 100 Грам
  • Сіль і перець - За смаком

Кількість порцій: 4
Якщо вам сподобався цей чудовий рецепт, не полінуйтеся і постарайтеся відтворити це кулінарне диво у себе вдома. Для цього дотримуйтесь всіма правилами і порядком, зазначеним в описі і стежте за допоміжним фото. Приготування принесе вам задоволення, якщо ви зрозумієте, як зробити Баклажани по-німецьки в домашніх умовах. Тут представлений всього лише класичний вид даної страви, але ви завжди можете урізноманітнити його додаванням нових інгредієнтів на свій смак. Це улюблене блюдо не тільки простих людей, а й гурманів. Даний рецепт приготування Баклажани по-німецьки не тільки простий, але і достатньо швидкий. Варто пам'ятати, що склад продуктів корисно перевіряти на калорійність, щоб не завдати шкоди здоров'ю й фігурі. Підраховуйте калорії і приводите в баланс свій щоденний живильний раціон. І тоді кулінарія принесе не тільки домашній затишок, але й смачні враження, і радість для всіх!
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 62   
Схожі рецепти страв з фото:
Баклажани в курячому філе
Баклажани по-турецьки з м'ясом
Баклажани із зеленню
Рулети з баклажанів в духовці
Баклажани з капустою на зиму
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.