Відбивні з курячої грудкиЧас приготування: 1 дн. 6 ч. 0 хв Відбивні з курячої грудки - це класика жанру. Готуються легко і просто, виходить смачно і красиво. Куряча грудка повинна бути від бройлера: тільки в цьому випадку вона буде м'якою і ніжною. Опис приготування: Відбивні з курячої грудки, рецепт яких з покроковими фотографіями я показую нижче, смажаться на сковороді в добре розігрітій олії без запаху. Якщо м'якоть тонко відбита, то страва готується 5-7 хвилин. З готового м'яса при проколі виділяється прозорий сік і, звичайно, аромат готового м'яса сигналізує, що відбивні з курячої грудки готові. Відбивні сервірують зеленню і овочами. До відбивних з курячої грудки добре подати білий соус зі сметани з кропом і часником. Призначення: На обід/На вечерю/Обід за 30 хвилин/Швидкий вечерю/Сімейна вечеря Основний інгредієнт: Птах/Курка Блюдо: Гарячі страви/Відбивні Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Відбивні з курячої грудки Куряче філе помити, обсушити, нарізати шматочками. Шматочки філе відбити, посолити, поперчити. Розігріти масло на сковороді. Шматочки філе швидко обсмажити з двох сторін. Смачного! Виявивши це приголомшливе блюдо, ви просто зобов'язані з'ясувати, як готувати його вдома. У першу чергу, досконально простудіюйте рецепт приготування. Краще всього заздалегідь придбати всі необхідні продукти, щоб не зупиняти приготування в зв'язку з нестачею одного з інгредієнтів. Далі вам слід підготувати і розставити всю необхідну кухонне начиння і продукти. А зараз дізнаємося, як робити Відбивні з курячої грудки в домашніх умовах. У цьому нам допоможе докладний рецепт, кожен крок якого супроводжується фото. Якщо ви любите винаходити, то завжди можете внести зміни в простий склад виробу, прибравши або додавши той чи інший інгредієнт. Проробивши всі дії з опису, ви з легкістю зможете запам'ятати, як приготувати смачний Відбивні з курячої грудки самостійно. Творіть і експериментуйте на кухні, і тоді кулінарія буде радувати вас і всю вашу родину день у день. Але не забудьте враховувати калорійність виготовлених виробів, щоб завжди залишатися гарними й здоровими. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 65