Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Ожина з цукром на зиму
Морозиво з ожиною
Короп запечений в рукаві
Сосиски в тісті на сковороді
Запечені кабачки в духовці
Десерт з ожини
Брусниця із цукром на зиму
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Гарячі страви » Реберця з овочами тушковані

Реберця з овочами тушковані

Реберця з овочами тушковані
Час приготування: 40 хв
Вашій увазі - цікавий і простий рецепт реберець з овочами тушкованих. Я його пробувала в китайському ресторанчику, і повторила будинку. Експеримент вдався, спробуйте і ви! Дуже смачно і пікантно!

Опис приготування:
Погодьтеся, блюдо виглядає по-справжньому святково і цікаво! А готується, при цьому всьому, дуже легко. Звичайно ж, не стану стверджувати що перед вами класичний рецепт реберець з овочами тушкованих по-китайськи, але все ж рецепт мені дуже подобається. До речі, якщо вам цей рецепт приготування реберець з овочами тушкованих здається дорогуватим, - ніхто вам не забороняє експериментувати, і замість брокколі і цвітної капусти додати, скажімо, звичайну квашену або свіжу капусту. У будь-якому випадку, бажаю вам приємної готування!

Призначення: На обід/Святковий обід

Основний інгредієнт:
М'ясо/Баранина/Субпродукти/Реберця
Блюдо: Гарячі страви
Географія кухні: Азіатська, Східна кухні/Китайська

Інгредієнти:
  • Реберця баранячі - 600 Грам (можна взяти будь-які інші)
  • Брокколі - 200 Грам
  • Цвітна капуста - 200 Грам
  • Цибуля - 2 Штуки
  • Морква - 1 Штука
  • Соєвий соус - 0.5 Склянки
  • Базилік - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Спеції - За смаком (рекомендую імбир, гостру паприку, часниковий порошок.)

Кількість порцій: 4-5

Як приготувати Реберця з овочами тушковані
Реберця з овочами тушковані 1. Робимо маринад. Цибулю ріжемо півкільцями, додамо до соєвого соусу. Сюди ж - базилік, перець і спеції. Маринуємо в цій суміші ребра півгодини, а якщо є час - то й більше. Реберця з овочами тушковані 2. Тепер ребра трохи очищаємо від маринаду, і обсмажити до рум'яної скоринки. Потім заллємо водою і тушкуємо до готовності. Реберця з овочами тушковані 3. Цибулю з маринаду теж обсмажити на сковороді, і додамо до м'яса. Реберця з овочами тушковані 4. Морквину миємо, чистимо, ріжемо великими шматочками і теж обсмажити, а потім відправимо до м'яса. Реберця з овочами тушковані 5. Перемішаємо цю суміш, додамо до неї залишився маринад. Додаємо тепер інші овочі. Тушкуємо на маленькому вогні до готовності. Реберця з овочами тушковані 6. Ось і все! Подавайте з якимось специфічним гарніром, наприклад, з диким рисом. Смачного!
Для того щоб приготувати це приголомшливе блюдо - Реберця з овочами тушковані, необов'язково бути професійним кухарем. Все що вам потрібно - це купити необхідні продукти, які містить повний список інгредієнтів, і уважно вивчити рецепт приготування. Фото кожної дії допоможе зрозуміти, як зробити той чи інший крок. У домашніх умовах ви можете з легкістю змінювати класичний рецепт страви на свій смак. Простий спосіб догодити будь-якому гурману - додати в блюдо улюблені прянощі, при цьому, не міняючи основний склад продуктів. Не забувайте ставити оцінку за рецепт, якщо він вас здивував і порадував. Тепер ви знаєте, як приготувати Реберця з овочами тушковані. Сподіваємося, домашня кулінарія стане для вас не просто хобі, а найулюбленішим заняттям!
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 56   
Схожі рецепти страв з фото:
Баранячі реберця з рисом
Тушковані реберця
Тушковані реберця з соусом Теріякі
Тушковані яловичі реберця
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.