Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Ожина з цукром на зиму
Морозиво з ожиною
Короп запечений в рукаві
Сосиски в тісті на сковороді
Запечені кабачки в духовці
Десерт з ожини
Брусниця із цукром на зиму
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Гарячі страви » Биточки крабові

Биточки крабові

Биточки крабові
Час приготування: 20 хв
Любителям крабових паличок в кулінарну скарбничку пропоную досить простий рецепт биточків крабових. Хрусткі і апетитні вона стануть відмінною закускою або гарніром.

Опис приготування:
Рецепт биточків крабових з фото - це варіація на тему відомого м'ясної страви, яке частенько готують також з овочів. Так чому б не з крабових паличок?
1. Для початку необхідно палички заморозити. У морозилці їх варто тримати не менше години, краще залишити там на всю ніч.
2. Добре замороженими їх необхідно натерти на дрібній тертці. Робити це потрібно досить швидко, щоб вони не встигли розтанути.
3. Сир також натерти на дрібній тертці.
4. При бажанні в цей фарш можна додати часник. Його також натерти на тертці.
5. Крабовий фарш перемішати, посолити і поперчити за смаком. Також можна подрібнити свіжу зелень.
6. Додати яйце (краще 1, а потім перемішати і при необхідності додати друге).
7. Тепер можна сформувати биточки і з усіх боків обваляти їх у борошні або панірувальних сухарях.
8. Розігріти сковороду з рослинним маслом. Биточки крабові в домашніх умовах обсмажити з двох боків до золотистої скоринки. Подавати їх можна як гарячими, так і холодними.

До них прекрасно підходить вершковий або сметанний соус.

Смачного!

Призначення: На обід/На вечерю

Основний інгредієнт:
Крабові палички
Блюдо: Гарячі страви/Биточки

Інгредієнти:
  • Крабові палички - 350 Грам
  • Сир - 100-150 Грам
  • Яйце - 2 Штуки
  • Часник - 1-2 зубчики (за бажанням)
  • Борошно - 100 Грам
  • Сіль - 1 Щіпка
  • Перець - 1 Щіпка
  • Рослинна олія - ??2-3 ст. ложок

Кількість порцій: 8-10
У вас напевно відмінний смак, якщо ви знаходитесь на цій сторінці. Биточки крабові - страва, що володіє вишуканими і неповторними якостями. Перед нами простий рецепт приготування цього кулінарного виробу, прикрашений фото кожного окремого кроку. Прочитавши, як приготувати Биточки крабові в домашніх умовах, сміливо приступайте до справи. Щоб приготування пройшло швидко і легко, дотримуйтеся порад і рекомендацій, зазначених автором. Якщо і у вас вийшло зробити Биточки крабові смачно і просто, поділіться своїми враженнями в розділі коментарів і оцініть рецепт по достоїнству.
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 39   
Схожі рецепти страв з фото:
Закуска з крабових паличок
Котлети з крабових паличок
Биточки з печериць
Биточки в мультиварки
Биточки в сметанному соусі
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.