Камбала на сковородіЧас приготування: 15 хв Якщо ви ніколи не пробували і навіть не знаєте, як приготувати камбалу на сковороді, то пора терміново надолужувати згаяне! Особисто я, одного разу її спробувавши, іншу рибу і не купую! Дуже все просто! Опис приготування: Ось такий от цікавий рецепт приготування камбали на сковороді, я сподіваюся, вам він припаде до душі. Адже смачніше рибки я ось за останній час не пробувала. Ще один величезний для неї плюс, так це те, що чистити її легко, а м'яса в ній досить багато. Та й не дорога вона, тому дозволити собі втілити цей простий рецепт камбали на сковороді в життя зможе кожен! Призначення: На обід Основний інгредієнт: Риба і морепродукти/Камбала Блюдо: Гарячі страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 2-3 Як приготувати Камбала на сковороді 1. Чистимо рибу. Видалити все плавники, хвіст і голову. Щоб не очищати рибу від луски, можна зняти з неї шкірку. 2. Борошно змішати з сіллю, перцем і приправами. Я використовую каррі - так кляр вийде більш рум'яним і апетитним на вигляд. 3. Тепер обвалюють філе в цій суміші дуже ретельно. 4. Розігріваємо на сковороді олію і кидаємо туди філе. Готуємо, поки не стануть рум'яними з двох сторін. Перед вами простий рецепт приготування Камбала на сковороді. Фото кожного кроку дає зрозуміти, як зробити правильно ту чи іншу дію. А як готується це чудове блюдо в домашніх умовах, вам розповість детальний рецепт Камбала на сковороді. Безсумнівно, в класичний склад інгредієнтів, ви можете додати свої персональні задумки. Дізнатися про все секрети, як готувати легко і швидко, як робити зі звичайних продуктів харчування кулінарні шедеври допоможе наш сайт. Нехай кулінарія стане для вас не просто щоденною рутиною - а цікавим захоплення і святом життя! Тільки не забувайте рахувати калорії, щоб завжди залишатися у формі. Спробуйте повторити всі вищеописані рекомендації, і у вас безсумнівно вийде смачний домашній Камбала на сковороді. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 16