Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Ожина з цукром на зиму
Морозиво з ожиною
Короп запечений в рукаві
Сосиски в тісті на сковороді
Запечені кабачки в духовці
Десерт з ожини
Брусниця із цукром на зиму
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Гарячі страви » Кололак

Кололак

кололак
Час приготування: 3 ч. 0 хв
Рецепт приготування кололака - один з найскладніших у вірменській, та й у будь-який інший кухні. Зате блюдо того варто, спробуйте і переконайтеся.

Опис приготування:
Приготувати кололак в домашніх умовах непросто. Від вас буде потрібно певна вправність при підготовці м'яса, строге проходження рецептурі і чимало часу.

Призначення: На обід/На святковий стіл/Фуршет

Основний інгредієнт:
М'ясо
Блюдо: Гарячі страви
Географія кухні: Республіки СРСР/Вірменська

Інгредієнти:
  • Парна телятина - 1 Кілограм
  • Зелень - За смаком
  • Коньяк - 1 Ст. ложка (або горілка)
  • Цибуля - 2-3 Штук
  • Яєчний жовток - 4 Штуки
  • Борошно - 12-13 Ст. ложок (2-3 для фаршу, решта для вимішування)
  • Молоко - 0,5 склянки
  • Чорний перець - За смаком
  • Вершкове масло - 150 Грам

Кількість порцій: 3-4

Як приготувати кололак
кололак Позбавляємося від м'ясних жив, розрізаємо на дрібні шматки яловичину. кололак Відбиваємо м'ясо до втрати форми. кололак Додаємо сіль, перець за смаком. кололак Продовжуємо відбивати м'ясо, поки воно не змінить консистенцію. Все м'ясо поміщаємо в одну миску і додаємо в неї коньяку. кололак М'ясо поки прибираємо в холодильник і займаємося іншими інгредієнтами. Подрібнюємо зелень. кололак Подрібнюємо цибулю. Додаємо в миску з м'ясом і зеленню і перемішуємо, дуже ретельно перемішуємо і додаємо спецій. кололак У миску додамо жовток. кололак Закидаємо масло, молоко, додаємо борошно. Все перемішуємо. кололак Прибираємо м'ясо в холодильник на півгодини, готуємо м'ясний бульйон з телятини на кістці і борошно для вимішування. кололак Кілька разів вивалюємо м'ясо в борошні, щоб воно набуло більш-менш стійку форму і залишаємо кололак на деку, змащеному маслом. Паралельно готуємо бульйон. Прибираємо м'ясо в духовку і ставимо сильний. Коли м'ясо займеться, додаємо половину бульйону. Потім хвилин 20 запікаємо на середньому вогні. При бажанні додаємо ще бульйону або робимо з нього кашу.

Якщо Ви хочете спробувати який смачний цей кулінарний продук, дотримуйтесь докладного пошаговому опису з фото і дізнаєтеся, як приготувати кололак швидко і смачно. Рецепт приготування цієї страви досить простий і ви з легкістю зробите це неповторне страву в домашніх умовах. Класичний склад продуктів завжди можна оригінально змінити під себе. Після створення представленої ідеї, обов'язково поділіться своїм коментарием з автором і оцініть даний рецепт! Laquo; кололак - Унікальний спосіб внести домашній затишок у вашу повсякденну сімейне життя. Порадуйте своїх рідних і близьких і доведіть, що для вас кулінарія - найулюбленіше хобі!
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 18   
Схожі рецепти страв з фото:
Філе судака в клярі
Тісто для пельменів
Телятина тушкована з овочами
Налисники з м'ясом
Напій яєчний
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.