Кололак![]() Час приготування: 3 ч. 0 хв Рецепт приготування кололака - один з найскладніших у вірменській, та й у будь-який інший кухні. Зате блюдо того варто, спробуйте і переконайтеся. Опис приготування: Приготувати кололак в домашніх умовах непросто. Від вас буде потрібно певна вправність при підготовці м'яса, строге проходження рецептурі і чимало часу. Призначення: На обід/На святковий стіл/Фуршет Основний інгредієнт: М'ясо Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Республіки СРСР/Вірменська Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Як приготувати кололак ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Якщо Ви хочете спробувати який смачний цей кулінарний продук, дотримуйтесь докладного пошаговому опису з фото і дізнаєтеся, як приготувати кололак швидко і смачно. Рецепт приготування цієї страви досить простий і ви з легкістю зробите це неповторне страву в домашніх умовах. Класичний склад продуктів завжди можна оригінально змінити під себе. Після створення представленої ідеї, обов'язково поділіться своїм коментарием з автором і оцініть даний рецепт! Laquo; кололак - Унікальний спосіб внести домашній затишок у вашу повсякденну сімейне життя. Порадуйте своїх рідних і близьких і доведіть, що для вас кулінарія - найулюбленіше хобі! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 18