Баклажани в томатіЧас приготування: 1 дн. 21 ч. 0 хв Рецепт баклажанів в томаті простий, це - повсякденне, буденне блюдо. Воно легке і смачне, досить корисне. Добре йде на гарнір до гарячого, також це прекрасна холодна закуска. Готуємо! Опис приготування: Щоб баклажани в томаті вийшли смачними, потрібно взяти добре визріли помідори. Баклажани в томаті зазвичай консервують на зиму. Але сьогодні в магазині круглий рік можна купити всі овочі, необхідні за рецептом баклажанів в томаті, і необхідність складувати банки відпала сама собою. Звичайно, приготування взимку баклажан в томатах обійдеться дорожче, але свіжоприготовлене блюдо завжди корисніше будь консерви. Якщо у вас своя врожайна дача, то мій рецепт баклажанів в томаті треба трохи підсилити консервантами: сіллю, соняшниковою олією, спеціями, можна навіть додати цукор або оцет. Ну і, звичайно, довше проварити. Сподіваюся блюдо вам сподобається і стане повсякденним! Призначення: На обід/На вечерю/Корисний обід Основний інгредієнт: Овочі/Баклажан Блюдо: Гарячі страви/Закуски/Гарніри Дієта: Пісні страви/Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Баклажани в томаті Баклажани помити, наполовину очистити від шкірки, порізати кубиками і вимочити у воді 10-15 хвилин, обсушити. На розігрітому оливковому маслі обсмажити цибулю і часник до прозорого кольору. Додати баклажани і обсмажувати до золотистого кольору. Помідори наріжте кубиками. Додати помідори, зелень, сіль, спеції за смаком. Гасіть 20 хвилин під закритою кришкою. Якщо помідори дадуть мало соку, додайте трохи води. Смачного! Спробуйте самі приготувати це смачне блюдо будинку. Рецепт Баклажани в томаті гранично простий, так як весь процес створення зображений на фото. Ви можете спробувати зробити класичний варіант кулінарного виробу, а так само втілити оригінальний рецепт приготування, додавши свої улюблені інгредієнти у представлений тут склад. Laquo; Баклажани в томаті - Відмінний спосіб підняти настрій в будинку! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 81