Картопля з тушонкоюЧас приготування: 40 хв Армійське блюдо - картопля з тушонкою, мабуть саме бюджетне і ситне блюдо на світі. Сьогодні, в 21 столітті, картопля з тушонкою - раритет, який багатьох може здивувати змусить вдатися до ностальгії. Опис приготування: Картопля з тушонкою - що придумати ще простіше? Готується картопля з тушонкою дуже просто. Мабуть, єдине зусилля, яке варто докласти, полягає в правильному виборі тушонки в магазині. Раджу купувати тушонку вищого сорту. Решта продукти - цибуля, морква, картопля, думаю завжди є вдома під рукою. Для смаку і краси раджу в готову страву при подачі додати зелень. Подавати картоплю з тушонкою дуже добре з 50-ма грамами холодної горілки. Бажаю удачі і приємного апетиту! Основний інгредієнт: М'ясо/Овочі/Картопля/Субпродукти/Тушенка Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Російська кухня/Республіки СРСР Інгредієнти:
Кількість порцій: 6-7 Як приготувати Картопля з тушонкою Для початку підготуємо основні інгредієнти. Цибулю, картоплю, моркву почистимо. Лук наріжемо дрібно, картопля - крупно, а морква натремо на середній тертці. У сковорідку наллємо масла. Спочатку обсмажити цибулю до золотистої скоринки, слідом закинемо моркву. Смажити на середньому вогні, періодично помішуючи, близько 10 хвилин. Далі викладемо на сковорідку тушонку, розрівняти її по всій сковорідці і додамо нарізану картоплю. Далі вміст сковороди необхідно залити водою, щоб все покрило водою. Додати лавровий лист, поперчити, посолити, додати спеції за смаком і накрити кришкою. Томити блюдо на середньому вогні близько 30 хвилин, іноді перемішуючи. Вдивіться в цей простий, але в теж час унікальний рецепт. Картопля з тушонкою - улюблене блюдо для багатьох людей. Як приготувати Картопля з тушонкою в домашніх умовах вам підкаже доскональне опис кожної дії з додаванням фото. Рецепт приготування цього кулінарного шедевра містить в собі класичний склад інгредієнтів, але ви можете, як готувати з даного списку, так і робити свої корективи на власний смак. Приготування їжі - цікаве заняття, але щоб не нашкодити своєму здоров'ю і не набрати зайві кілограми постарайтеся щоразу підраховувати калорійність кожного продукту. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 6