Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечені кабачки в духовці
Лаваш з куркою і сиром
Сосиски в тісті на сковороді
Тісто на галушки
Ожина з цукром на зиму
Смажені рижики
Гарбузова каша
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Гарячі страви » Лагман капустяний

Лагман капустяний

Лагман капустяний
Час приготування: 40 хв
Дуже простий рецепт лагмана капустяного просто створений для сімейного обіду або вечері. Смачно, швидко і дуже просто в приготуванні! А вже як ситно - ще не скоро відчуєте голод! Так що раджу!

Опис приготування:
Рецепт приготування лагмана капустяного мені подобається якраз своєю двозначністю raquo ;, - з одного боку, ніби як і суп, а з іншого - ніби як і друге блюдо. Так що рідина лагмана можете варіювати повністю покладаючись на свій смак. Тому що це дуже простий рецепт лагмана капустяного, і само собою, він відрізняється від традиційної рецептури. Так що якщо вже спрощувати - то спрощувати, і я вам рекомендую відкинути сумніви і зайнятися лагманом!

Призначення: На обід

Основний інгредієнт:
М'ясо/Овочі/Яловичина/Капуста/Картопля
Блюдо: Гарячі страви
Географія кухні: Республіки СРСР/Узбецька

Інгредієнти:
  • Яловичина - 700 Грам
  • Капуста - 200 Грам
  • Цибуля - 2 Штуки
  • Морква - 1 Штука
  • Помідор - 2 Штуки
  • Картопля - 3 Штуки
  • Часник - 5 зубчиків
  • Томатна паста - За смаком
  • Олія - ??За смаком (для смаження)
  • Зелень - За смаком
  • Сіль - За смаком

Кількість порцій: 4-5

Як приготувати Лагман капустяний
Лагман капустяний1. М'ясо, цибулю і моркву подрібнити і обсмажити на олії, найкраще - в казані. Лагман капустяний2. Коли вже і овочі, і м'ясо зарумянятся, - додамо рубаний часник і помідори. А також томатну пасту і спеції. Тушкуємо все разом, потім додамо воду і тушкуємо до готовності. Лагман капустяний3. Як тільки вода закипить, - додамо картоплю кубиками, нашатковану капусту, а також що залишилися овочі та зелень. Лагман капустяний4. Тушкуємо на невеликому вогні до готовності картоплі. Лагман капустяний5. Окремо відварюємо локшину, і в кожну тарілку насипаємо спочатку локшину, потім зверху заливаємо сумішшю з казанка. Солимо і перчимо до смаку, а також додамо спеції вже в тарілках.

Тепер ви знаєте як приготувати домашній Лагман капустяний raquo ;. Завдяки докладним інструкціям з фото можна без особливих зусиль зробити класичний варіант цієї страви. Простий рецепт Лагман капустяний можна поліпшити своїми улюбленими інгредієнтами і створити тим самим щось оригінальне - в домаш умовах експерименти з їжею звичайна справа.
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 31   
Схожі рецепти страв з фото:
Лагман по-уйгурски
Лагман в мультиварці
Лагман зі свинини
Лагман без м'яса
Тісто для лагмана
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.