Лагман капустянийЧас приготування: 40 хв Дуже простий рецепт лагмана капустяного просто створений для сімейного обіду або вечері. Смачно, швидко і дуже просто в приготуванні! А вже як ситно - ще не скоро відчуєте голод! Так що раджу! Опис приготування: Рецепт приготування лагмана капустяного мені подобається якраз своєю двозначністю raquo ;, - з одного боку, ніби як і суп, а з іншого - ніби як і друге блюдо. Так що рідина лагмана можете варіювати повністю покладаючись на свій смак. Тому що це дуже простий рецепт лагмана капустяного, і само собою, він відрізняється від традиційної рецептури. Так що якщо вже спрощувати - то спрощувати, і я вам рекомендую відкинути сумніви і зайнятися лагманом! Призначення: На обід Основний інгредієнт: М'ясо/Овочі/Яловичина/Капуста/Картопля Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Республіки СРСР/Узбецька Інгредієнти:
Кількість порцій: 4-5 Як приготувати Лагман капустяний 1. М'ясо, цибулю і моркву подрібнити і обсмажити на олії, найкраще - в казані. 2. Коли вже і овочі, і м'ясо зарумянятся, - додамо рубаний часник і помідори. А також томатну пасту і спеції. Тушкуємо все разом, потім додамо воду і тушкуємо до готовності. 3. Як тільки вода закипить, - додамо картоплю кубиками, нашатковану капусту, а також що залишилися овочі та зелень. 4. Тушкуємо на невеликому вогні до готовності картоплі. 5. Окремо відварюємо локшину, і в кожну тарілку насипаємо спочатку локшину, потім зверху заливаємо сумішшю з казанка. Солимо і перчимо до смаку, а також додамо спеції вже в тарілках. Тепер ви знаєте як приготувати домашній Лагман капустяний raquo ;. Завдяки докладним інструкціям з фото можна без особливих зусиль зробити класичний варіант цієї страви. Простий рецепт Лагман капустяний можна поліпшити своїми улюбленими інгредієнтами і створити тим самим щось оригінальне - в домаш умовах експерименти з їжею звичайна справа. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 31