Биточки з капусти![]() Час приготування: 15 хв Думаєте, що капуста - вельми нудний овоч, з якого можна приготувати тільки салат? Поспішаю вас здивувати і запропонувати вам простий рецепт биточків з капусти в хрусткій скоринці. Опис приготування: Рецепт приготування биточків з капусти досить простий, незважаючи на досить несподіване виконання. Такі биточки можна подати як закуску або як гарнір до м'ясної страви. 1. Для початку необхідно вимити і просушити капусту. Якщо капуста молода і невелика, її можна нарізати тонкими кружечками вздовж усього качана. Стару капусту краще нашаткувати і злегка пом'яти руками, щоб вона була м'якше. 2. Посолити і поперчити капусту за смаком. При бажанні можна додати трохи спецій, свіжої або сушеної зелені. 3. Яйце збити в мисочці з дрібкою солі. Кружечки молодої капусти занурити в яєчну суміш (з нашаткованої сформувати биточки). 4. Потім обваляти в панірувальних сухарях. При бажанні можна зробити подвійну паніровці - ще раз занурити в яйце і сухарі. 5. На сковороді розігріти олію і відправити туди биточки. Обсмажити з двох сторін на середньому вогні до золотистої скоринки. При бажанні биточки з капусти в домашніх умовах можна додатково згасити в соусі зі сметаною або томатами. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Капуста Блюдо: Гарячі страви/Биточки Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 8-10 Ви напевно не з чуток знаєте, що Биточки з капусти - неймовірно смачне і в той же час досить просте у приготуванні блюдо. Як зробити Биточки з капусти в домашніх умовах з мінімальною витратою часу і сил, вам підкаже покроковий рецепт з фото. Кулінарія вітає винахідливість, тому класичний склад продуктів, ви сміливо можете доповнити за власним смаком. Улюблені спеції не тільки прикрасять ваше блюдо, але так само додадуть незабутній аромат і смак. Якщо вам сподобався цей рецепт, ви можете оцінити його або додати до нього коментар. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 64