Щука, запечена в духовці цілкомЧас приготування: 1 ч. 20 хв Без сумніву у м'яса щуки приголомшливий, ні з чим незрівняний смак, її не приготуй, але все ж якщо запекти рибу цілком у духовці, її смак стане більш насиченою і яскравіше, а вигляд у страви більш святковий. Опис приготування: Я думаю, що справжні рибалки погодяться з тим, що будь-яка риба вийде набагато смачніше, якщо її свежеепойманную приготувати на багатті, адже на свіжому повітрі особлива атмосфера. Але коли такої можливості немає, можна і на кухні зробити зі свіжої рибки що-небудь смачненьке, і сьогодні я розповім вам, як приготувати щуку, запечену в духовці цілком. Можливо, комусь цей рецепт і здасться занадто примітивним і простим, але а вважаю, що в ньому навпаки немає ніяких зайвих інгредієнтів, і завдяки цьому природний смак щуки стає ще яскравіше і більш насиченою. Так що якщо вам пощастить роздобути де-небудь свіжу рибку, і ви захочете зробити з неї щось дійсно смачне, я пропоную вам приготувати щуку, запечену в духовці цілком, в домашніх умовах. Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: Риба і морепродукти/Щука Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Щука, запечена в духовці цілком Перед приготуванням рибку, звичайно ж, слід випатрати і ретельно промити. Далі ми обтираємо щуку і обмазуємо її з усіх сторін сіллю, залишаємо на пару хвилин просочитися. Викладаємо на деко фольгу і змащуємо її вершковим маслом. На фольгу кладемо рибу, її також необхідно гарненько обмазати маслом. Відправляємо деко в розігріту до 160 градусів духовку і запікаємо щуку приблизно 1 годину. У процесі рибку потрібно кожні 15 хвилин поливати топленим маслом, яке буде з неї стікати. Ось тепер наша соковита, ароматна і неймовірно смачна щука готова, залишається тільки прикрасити її свіжою зеленню і подати до столу. Смачного! Візьміть собі на замітку як приготувати Щука, запечена в духовці цілком. Цей класичний рецепт дозволить вам швидко і без особливих зусиль зрозуміти, як зробити Щука, запечена в духовці цілком в домашніх умовах. Дотримуйтесь докладного опису кожного конкретного дії з фото. Дане блюдо завжди славилося своїми смаковими якостями. Його рецепт приготування досить простий і легкий. Традиційний склад інгредієнтів при бажанні можна змінити на свій розсуд. Пробуйте і не бійтеся експериментувати, тоді кулінарія назавжди стане вашим улюбленим заняттям! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 477