Відбивні з стегенецьЧас приготування: 20 хв Приготувати відбивні з стегенець в домашніх умовах і швидко, і просто, і смачно! Хоч на сніданок, хоч на обід, хоч на вечерю - універсальна смакота. Опис приготування: Хочу розповісти, як зробити відбивні з стегенець, ідеально для тих випадків, коли стегенця залишилися після готування якогось іншого блюда, але залишилося їх мало. Саме в такому випадку відбивні з стегенець в домашніх умовах здорово виручають, до будь-якого гарніру підійдуть, та й стегенця назад заморожувати не доведеться. Удачі! Призначення: На обід Основний інгредієнт: Птах/Курка/Курячі стегенця Блюдо: Гарячі страви/Відбивні Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Як приготувати Відбивні з стегенець 1. Кожен стегенце обробляв, як на картинці - у суглоба поділяємо і відокремлюємо м'ясо від кістки, щоб вийшов суцільний шматочок. Натираємо кожну відбивну сіллю. 2. Робимо кляр або льезон - яйце збиваємо виделкою з сіллю і перцем. Додамо борошно і воду, щоб вийшла консистенція сметани. 3. Кожен шматочок м'яса відбиваємо молотком, занурюємо в яєчну суміш. Обсмажити на олії з двох сторін. 4. Готово! Цей смачний Відбивні з стегенець ви зможете з легкістю зробити в домашніх умовах. А з питанням, як приготувати цю страву правильно, вам допоможе покроковий опис з фото. Пам'ятайте, ви завжди можете експериментувати будинку і міняти класичний склад рецепта. А як готувати Відбивні з стегенець з додаванням нових інгредієнтів, ви можете поділитися на нашому сайті. Рецепт приготування страви розмістіть у відповідному розділі сайту. Вкажіть простий спосіб, як робити Відбивні з стегенець. Так само ви можете додати відео вашого нового шедевра. Ось вам і чудове хобі - домашня кулінарія! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 42