Морквяні биточкиЧас приготування: 40 хв Думаєте, що овочеві страви нудні і позбавлені смаку? Тоді цей простий рецепт морквяних биточків створений саме для вас. Дивно хрусткі, апетитні, а головне - ними можна нагодувати навіть дітей. Опис приготування: 1. Для приготування цієї страви необхідно вимити і очистити моркву, а потім натерти її на середній або дрібній тертці. 2. Викласти терту моркву в каструлю і залити водою. Поставити на вогонь і довести до кипіння. Потім тушкувати на повільному вогні близько 15-20 хвилин, поки морква не стане м'якою. 3. Потім, не знімаючи з вогню, всипати тонкою цівкою манну крупу, постійно помішуючи, щоб не утворилися грудочки. 4. Посолити і додати цукор за смаком. Рецепт приготування морквяних биточків не містить строгих вказівок по кількості солі і цукру. Їх можна зробити солодкими і подавати зі сметаною, або ж додати більше солі і подавати з часниковим соусом. 5. Через 2-3 хвилини, постійно перемішуючи, зняти з вогню і добре остудити. 6. З вже остигнула маси можна формувати биточки. При бажанні можна також додати подрібнені сухофрукти або горіхи, наприклад. 7. Морквяні биточки в домашніх умовах потрібно обваляти в панірувальних сухарях або борошні і відправити на сковороду з розігрітим маслом. 8. Обсмажити з двох боків до золотистої скоринки і подавати до столу гарячими. Призначення: На сніданок/На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Морква Блюдо: Гарячі страви/Биточки Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 10 Погодьтеся, покроковий рецепт з фото - це до геніальності простий спосіб дізнатися, як приготувати Морквяні биточки в домашніх умовах. Приготування не забере у вас багато часу, а самостійно зроблене блюдо принесе радість не тільки вам, але і вашим близьким. На нашому сайті викладено класичний рецепт приготування, проте ніщо не заважає вам на свій розсуд доповнити склад продуктів своїми коханими і зробити ще більш смачний домашній Морквяні биточки. Кулінарія - улюблене заняття мільйонів людей, але не варто забувати, що зайві калорії можуть зіпсувати фігуру! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 37