Лисички, смажені в сметаніЧас приготування: 45 хв Ви запитаєте, як швидко і смачно перекусити? А я відповім, приготуйте лисички, смажені в сметані. Ніжні ароматні грибочки так і тануть у роті, прекрасно поєднуючись зі сметаною і спеціями! Опис приготування: Це класичний рецепт приготування лисичок, смажених у сметані. З інгредієнтів знадобляться: лисички, сметана, цибуля ріпчаста, олія рослинна, спеції і зелень. Якщо немає сметани, її можна замінити вершками. Спеції кладемо, виходячи зі своїх особистих переваг, як правило, досить смачно просто з сіллю і перцем. Готову страву можна посипати зеленню. Удачі! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Гриби/Молочні продукти/Сметана/Лисички Блюдо: Гарячі страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 2-3 Як приготувати Лисички, смажені в сметані Лисички промийте і відкиньте на друшляк. Потім великі гриби розріжте на половинки, а дрібні залиште цілком. Лук наріжте півкільцями. На сковороді розігрійте 2 ст.л. рослинного масла, обсмажте цибулю до золотистої скоринки. Додайте гриби і спеції, ретельно перемішайте і смажте поки не випарується вся рідина, а гриби не стануть рум'яними. Додайте сметану і перемішайте. Гасіть під кришкою 10-12 хвилин, помішуючи. Готово! Смачного! Ви хочете, щоб у вас вийшов такий же смачний і апетитний кулінарний шедевр як на фото? Для цього вам необхідно уважно прочитати рецепт приготування, що дасть зрозуміти, як готувати Лисички, смажені в сметані в домашніх умовах. Приготування не доставить вам багато клопоту, якщо ви будете слідувати всім розпорядженням. Погодьтеся, рецепт не тільки простий, але і достатньо дешевий. А ось класичний склад інгредієнтів, може бути змінений на ваш смак - це справа вашої фантазії. Головне, не забувайте про калорійність продуктів для збереження гарної фігури і здоров'я. Якщо у вас вийшло чудове блюдо, не полінуйтеся подякувати за це автора. Лисички, смажені в сметані - кращий спосіб, як зробити ваше життя приємніше і доставити радість близьким! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 63