Рубані котлетиЧас приготування: 1 ч. 40 хв Якщо звичайні котлети вам вже порядком набридли, то ви завжди можете їх трохи урізноманітнити і зробити цікавіше і смачніше, наприклад, використовувати для приготування замість фаршу рубане м'ясо. Опис приготування: В принципі рецепт приготування рубаних котлет нічим не відрізняється від способу приготування будь-яких інших котлет, різниця тільки одна: м'ясо ми тут не пропускаємо через м'ясорубку, а нарізаємо його на невеликі шматочки. Це незначна зміна дуже сильно змінює смак звичного страви, такі котлети виходять набагато соковитіше, а сам смак м'яса відчувається сильніше. Приготувати рубані котлети в домашніх умовах ви можете як їх курки, так і зі свинини, яловичини або індички, все залежить від ваших уподобань. Повірте мені, з такими соковитими, ароматними і неймовірно смачними котлетками ваш обід або вечерю стане набагато смачніше і цікавіше. Призначення: На сніданок/На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Птах/Курка/Куряче філе Блюдо: Гарячі страви/Котлети Інгредієнти:
Кількість порцій: 6-8 Як приготувати Рубані котлети Насамперед ми ретельно промиваємо філе під проточною водою, висушуємо його на паперових серветках, а потім дрібно нарізаємо. У миску з нарізаним м'ясом розбиваємо яйце і додаємо крохмаль, перемішуємо все. Тепер викладаємо три ложки майонезу і ще раз перемішуємо фарш. Далі в миску відправляються подрібнену ріпчасту цибулю, часник і зелень. Солимо все і перчимо, ретельно перемішуємо всі інгредієнти до однорідного стану. Тепер отриману масу ставимо в холодильник приблизно на годину. Після закінчення часу наливаємо в сковороду олію і гарненько його розігріваємо. Столовою ложкою набираємо приготований фарш і викладаємо в гаряче масло. Смажимо котлети на середньому вогні до рум'яної золотистої скоринки з обох сторін. Котлетки виходять дуже соковитими і смачними, вони ідеально поєднуються з будь-яким гарніром. Приємного всім апетиту! Сьогодні у вас є унікальна можливість зрозуміти, як приготувати Рубані котлети у себе вдома. Швидше біжіть в магазин і купіть всі необхідні продукти. Підготуйте всі кухонні прилади, які можуть знадобитися в кулінарному процесі. Тепер прийшов час ретельно прочитати рецепт, обов'язково розгляньте фото кожної дії, щоб нічого не переплутати. Приготування їжі краще починати тільки з хорошим настроєм, адже їжа вбирає всі наші емоції та енергетику. Завжди тримайте рецепт приготування перед собою, щоб в будь-який момент підглянути опис. Якщо раптом ви побажаєте змінити класичний склад блюда, будьте обережні, щоб не зіпсувати смак готового виробу. Тепер ви готові приступити до справи і випробувати свої сили. Якщо у вас щось не вийшло з першого разу, не турбуйтеся. Ви можете запитати поради у автора цього кулінарного шедевра, і наступного разу у вас вийде дуже смачний Рубані котлети. Пам'ятайте, готувати може кожен. Але щоб кулінарія доставляла щастя і задоволення, готуйте з любов'ю і віддачею. При цьому не забувайте, що зайві калорії псують зовнішню красу та здоров'я людини. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 36