Кабачки по-драгунськогоЧас приготування: 40 хв Такі от кабачки по-драгунського в домашніх умовах готуються просто, а результатом буде відмінна закуска, ситна і ароматна! Опис приготування: Сподіваюся, вам такий рецепт приготування кабачків по-драгунського сподобається, адже готувати просто, а такий ситної закускою наїсться можна дуже добре навіть дорослому чоловікові. Так що не бійтеся, голодним ніхто не буде. Дізнайтеся, як зробити кабачки по-драгунського! Призначення: На обід Основний інгредієнт: Овочі/Кабачок Блюдо: Гарячі страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 5-7 Як приготувати Кабачки по-драгунського 1. Підготуємо інгредієнти. Овочі миємо і чистимо, м'ясо розморозимо. 2. Дві ложки рису заливаємо окропом і залишимо до розбухання. 3. Робимо фарш. Змішаємо в блендері м'ясо, моркву і цибулю. 4. А тепер змішаємо цей фарш із замоченим рисом. Солимо і перчимо. 5. Кабачки ріжемо шматочками і вирізаємо з кожного серединку. Цю саму серединку домішали до фаршу. 6. Фаршируємо кабачки фаршем. Можна посипати зверху тертим сиром. 7. Запікаємо 25 хвилин в розігрітій до 200 градусів духовці. Якщо вам сподобався цей рецепт, ви можете спробувати зробити його будинку. А краще зрозуміти, як готується Кабачки по-драгунського, вам покаже конкретний опис кожної дії з фото. Це прекрасне блюдо, яке полюбили мільйони людей. Його приготування досить просте і недороге. Рецепт приготування, представлений на нашому сайті - класичний. Але, мабуть, ви з легкістю зможете внести до складу інгредієнтів свої особисті переваги. Кабачки по-драгунського - смачний і простий спосіб порадувати ваших близьких і внести свято у ваш домашній затишок. Не забудьте порахувати калорійність отриманого кулінарного виробу, щоб не нашкодити здоров'ю і не набрати вагу. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 265