Рагу в горщикахЧас приготування: 1 ч. 20 хв Рецепт приготування рагу в горщиках. Новорічне рагу допоможе Вам зігрітися після прогулянки зимовим вечором. Опис приготування: Гаряче новорічна страва буде дуже до речі для частування гостей прийшли пізнім зимовим вечором. Його легко можна подати до міцних алкогольних напоїв. Призначення: На обід/На святковий стіл/Новий Рік/Святковий обід Основний інгредієнт: Овочі/Птах/Курка/Картопля Блюдо: Гарячі страви/Рагу Географія кухні: Країни Європи/Болгарська Інгредієнти:
Кількість порцій: 6 Як приготувати Рагу в горщиках 1. Очищаємо моркву і цибулю, промиваємо їх. Маленькими шматочками нарізаємо лук, а морквину трьом на крупну тертку. 2. Розрізаємо солодкий перець, перегородки і насіння видаляємо, промиваємо зелень, очищаємо часник. Кубиками або соломкою нарізаємо перець, Часничниці видавлюємо часник, нарізаємо зелень. 3. Очищаємо картоплю, промиваємо. Очищаємо гарбуз від шкірки. Однаковими не надто великими кубиками нарізаємо гарбуз і картоплю. Невеликими шматками нарізуємо курячу грудку. Кісточки та шкіру можна не видаляти. 4. У мисці змішуємо солодкий перець, гарбуз і картоплю. Додаємо хмелі-сунелі, чорного перцю і солі. На рослинному маслі спассеруем моркву і цибулю. Розкладаємо пассеровку по горщикам. Консервований горошок ложем зверху на пассеровку. Суміш гарбуза і картоплі викладаємо на горошок. 5. Шматочками м'яса накриваємо гарбуз і картоплю. Воду змішуємо з сухим червоним вином (пропорції 1: 1). У горщики вливаємо по 100 мл. м'ясо посипаємо зеленню, додаємо часник. 6. Фольгою накриваємо горщики і відправляємо в духову шафу хвилин на п'ятдесят, вогонь середній. Якщо ви знайшли цей приголомшливий рецепт, значить, у вас прекрасний смак. Настав час показати світу, що ви здатні і володієте знаннями, як приготувати Рагу в горщиках. У першу чергу, розгляньте весь склад інгредієнтів необхідних для цієї страви. На цій сторінці представлений класичний спосіб, як зробити Рагу в горщиках у себе вдома. Це досить простий рецепт приготування цієї кулінарного виробу, що супроводжує докладним описом кожного кроку і фото окремих дій. Сподіваємося, приготування вам сподобалося, і ви з радістю оціните представлений тут рецепт приготування і поділіться своїм враженням з автором. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 206