Фаршировані кабачкиЧас приготування: 50 хв Рецепт приготування фаршированих кабачків. У цій страві дуже хороше поєднання м'яса та овочів. У процесі приготування страви, воно виходить соковитим, насиченим і дуже смачним. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Кабачок Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Республіки СРСР/Молдавська Інгредієнти:
Кількість порцій: 6 Як приготувати Фаршировані кабачки 1. До напівготовності відварюємо рис, воду зливаємо. Поки відварюється рис, займаємося іншим. Нарізаємо молоді кабачки поперек, частин на п'ять-шість, після ложкою або столовим ножем виймаємо м'якоть з кожної частини. Повинні вийти стаканчики. 2. У блендері разом із зеленню і цибулею подрібнюємо обрану з кабачків м'якоть. 3. Одержаний склад додаємо до фаршу. 4. Тепер сюди треба додати перець, сіль і відварений до напівготовності рис. Все перемішуємо до однорідної маси. 5. Отримати фаршем щільно заповнюємо стаканчики з кабачків. Готуємо форму для запікання і кладемо туди заповнені кабачки. 6. З'єднуємо разом сметану і вершки і поливаємо кабачки цією сумішшю. Розігріваємо духову шафу до температури сто дев'яносто градусів і хвилин на тридцять-тридцять п'ять відправляємо запікатися. Після виймаємо. Блюдо готове. У вас напевно відмінний смак, якщо ви знаходитесь на цій сторінці. Фаршировані кабачки - страва, що володіє вишуканими і неповторними якостями. Перед нами простий рецепт приготування цього кулінарного виробу, прикрашений фото кожного окремого кроку. Прочитавши, як приготувати Фаршировані кабачки в домашніх умовах, сміливо приступайте до справи. Щоб приготування пройшло швидко і легко, дотримуйтеся порад і рекомендацій, зазначених автором. Якщо і у вас вийшло зробити Фаршировані кабачки смачно і просто, поділіться своїми враженнями в розділі коментарів і оцініть рецепт по достоїнству. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 13