Курка в перці![]() Час приготування: 1 ч. 30 хв Запечена курка в болгарському перці. Блюдо незвичайне і незвичайне за своїми смаковими якостями. Запікається разом з цибулею, бобами і кінзою. Пропоную рецепт смачного і простого блюда. Опис приготування: Красиве блюдо - ці фаршировані куркою перці. Я фаршировану з червоним перчиком, але й інші різновиди болгарського перцю також відмінно підійдуть. Крім свого привабливого вигляду, це блюдо також містить безліч корисних властивостей. І почесне місце по корисності серед всіх інгредієнтів займає саме чорна квасоля, яка славиться не тільки високим вмістом вітамінів А і В, але і солодкуватим приємним смаком. Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: Овочі/Птах/Курка/Перець/Куряче філе Блюдо: Заготовки/Гарячі страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Як приготувати Курка в перці ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Вдивіться в цей простий, але в теж час унікальний рецепт. Курка в перці - улюблене блюдо для багатьох людей. Як приготувати Курка в перці в домашніх умовах вам підкаже доскональне опис кожної дії з додаванням фото. Рецепт приготування цього кулінарного шедевра містить в собі класичний склад інгредієнтів, але ви можете, як готувати з даного списку, так і робити свої корективи на власний смак. Приготування їжі - цікаве заняття, але щоб не нашкодити своєму здоров'ю і не набрати зайві кілограми постарайтеся щоразу підраховувати калорійність кожного продукту. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 41