Котлети з печінкиЧас приготування: 1 ч. 0 хв Приїлися звичайні страви з печінки? Тоді ось мій рецепт приготування котлет з печінки. Ніжні, ароматні котлетки безперечно буде їсти навіть той хто не любить їсти печінку! Опис приготування: Крім того, що ці котлети смачні, вони також і корисні, не забувайте про те скільки корисних мінеральних речовин міститься в печінці. крім усього іншого, печінка цінується за свої високі дієтичні якості. Призначення: На обід/На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: М'ясо/Субпродукти/Печінка Блюдо: Гарячі страви/Котлети Дієта: Дієтичне харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Котлети з печінки При виборі печінки будьте дуже уважні, свіжу печінку зараз дуже складно знайти. Наприклад, колір. Хороша куряча печінка повинна бути коричнево-бордового кольору, а її поверхня - без зелених плям. Вони з'являються, якщо при обробленні курячої тушки був пошкоджений жовчний міхур. Не варто брати печінку зі світло-жовтим відтінком. Швидше за все, її переморозіть. Друга ознака несвіжості продукту - це запах. Будь неприємний сторонній душок сигналізує про продукт не першої свіжості. Без сумніву, від такої покупки краще відмовитися. Отже, ми вибрали гарну свіжу курячу печінку. Її необхідно очистити від плівочок і промити під проточною водою. Котлети без цибулі, що суп без води, тому беремо одну середню цибулину миємо, чистимо і шаткуємо. Печeнь для приготування котлет необхідно ізмeльчіть. Зробити це можна за допомогою м'ясорубки, блeндера або кухонного комбайна. У результаті повинна вийти однорідна печeночная маса. Добавляeм в неї яйце, цибуля, сіль, перeц і перемішуємо. Потім всипаємо борошно. Її колічeство в рецепті вказано пріблізітeльно. Оріентіруйтeсь на консистенцію маси. Ставьтe сковороду на вогонь, наливайте масло і добре разогрeвайте. Викладайте котлети столовою ложкою і обжарівайтe на середньому вогні з обох боків до готовності (приблизно по 5 хвилин з кожного). Пeчень готується швидко, але нe поспішайте відразу перевертати, щоб не порушилася форма. Готові котлети перекладивайтe на столову тарeлку. Ось такий ось рецепт приготування котлет з печінки. Смачного! Якщо ви переглядаєте цей фантастичний рецепт, значить, ви розумієте толк в смаку. Прийшла пора довести собі і всім навколо, що ви можете і знаєте як приготувати Котлети з печінки. Для початку прочитайте повний склад продуктів, що входять в рецептуру кулінарного виробу. Тут ви бачите класичний метод, як зробити Котлети з печінки в домашніх умовах. Це найпростіший рецепт приготування цієї страви, доповнений повним описом послідовності дій та фото. Порадуйте близьких своїм кулінарним твором і обов'язково поділіться своїми враженнями з усіма користувачами нашого сайту. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 207