Смажена квасоляЧас приготування: 30 хв Цей рецепт є одним з найпростіших способів приготування зеленої квасолі. Опис приготування: Цей рецепт є одним з найпростіших способів приготування зеленої квасолі. Призначення: На обід Основний інгредієнт: Овочі/Спаржа Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 1-2 Як приготувати Смажена квасоля Підготовка інгредієнтів: краще взяти французьку квасолю, вона більш ніжна, але ви також можете використовувати інші види. Налийте у велику каструлю воду. Посоліть і доведіть до кипіння. Кладемо квасоля в окріп і варимо протягом 3-5 хвилин. Коли квасоля буде готова, зливаємо воду через друшляк. Покласти боби назад в каструлю, залийте холодною водою і дайте їм охолонути: Злийте воду ще раз. Розтопіть в сковороді 1-2 ст. ложки вершкового масла. Кладемо квасоля в сковороду і обсмажуємо протягом 5-8 хвилин. Подавати можна до котлет і картоплі. Смачного! Виявивши це приголомшливе блюдо, ви просто зобов'язані з'ясувати, як готувати його вдома. У першу чергу, досконально простудіюйте рецепт приготування. Краще всього заздалегідь придбати всі необхідні продукти, щоб не зупиняти приготування в зв'язку з нестачею одного з інгредієнтів. Далі вам слід підготувати і розставити всю необхідну кухонне начиння і продукти. А зараз дізнаємося, як робити Смажена квасоля в домашніх умовах. У цьому нам допоможе докладний рецепт, кожен крок якого супроводжується фото. Якщо ви любите винаходити, то завжди можете внести зміни в простий склад виробу, прибравши або додавши той чи інший інгредієнт. Проробивши всі дії з опису, ви з легкістю зможете запам'ятати, як приготувати смачний Смажена квасоля самостійно. Творіть і експериментуйте на кухні, і тоді кулінарія буде радувати вас і всю вашу родину день у день. Але не забудьте враховувати калорійність виготовлених виробів, щоб завжди залишатися гарними й здоровими. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 54