Перець фарширований рисом і овочамиЧас приготування: 45 хв Фаршировані перці на вегетаріанський манер - дуже смачна страва, яке принесе й естетичне задоволення і наситить не гірше традиційних фаршированих перців! Опис приготування: Перець фарширований рисом і овочами - блюдо унікальне. Його смак дуже схожий на смак м'ясних перців, однак таке блюдо виходить в два рази дешевше, і найважливіше, в десять разів корисніший! Спробуйте і вам обов'язково сподобається. Приємного апетиту і доброго здоров'я! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Перець/Крупи Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Республіки СРСР Дієта: Дієтичне харчування/Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 5-6 Як приготувати Перець фарширований рисом і овочами Насамперед ставимо варитися рис. У цей час баклажан нарізаємо кубиками, моркву трьом на крупній тертці і обсмажуємо на сковорідці до золотистої скоринки. Зварений рис перекладаємо в глибоку миску. Змішуємо рис і зажарку з овочів. Солимо, перчимо, змішуємо. Начинка готова. Далі готуємо перці. Для цього обріжемо верхню частину, очистимо від насіння, і злегка відварити в сотейнику на повільному вогні протягом 5 хвилин. Поки перчики варяться, готуємо соус. Для цього в каструлі замішані сметану з томатом. Потім додамо води, і по чуть-чуть всіх спецій. Поставимо на середній вогонь і доведемо до кипіння. Поки готується соус, фаршируємо перці начинкою і щільно укладаємо їх в сотейник. Заливаємо перці соусом. Посипаємо перці зеленню, закриваємо кришкою сотейник, включаємо слабкий вогонь і тушкуємо на протязі 10 хвилин. Тут показаний простий рецепт приготування усіма нами улюбленого кулінарного виробу - Перець фарширований рисом і овочами. Якщо у вас ще залишилися питання, сміливо звертайтеся до автора за порадою. Так само якщо ви знаєте, як зробити Перець фарширований рисом і овочами ще смачніше, пишіть ваші рекомендації в розділі коментарів. Будь-який з відвідувачів нашого сайту може додати своє фото вийшло шедевра. Сподіваємося приготування принесло вам радість, а вийшло блюдо здивувало ваших близьких. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 25