Пюре з кабачківЧас приготування: 30 хв Пюре з кабачків - це дуже смачно і корисно. У рецепті також використовується і картоплю. Загалом, чому б не поекспериментувати і не зробити картоплю більш корисною і смачною ?! Опис приготування: Рецепт приготування пюре з кабачків: 1. Для початку відваримо кабачки і картопля. Варити слід близько 20 хвилин. 2. Воду зливаємо і за допомогою блендера або звичним Вам спосіб подрібнюємо овочі. 3. У пюре додаємо сіль, подрібнений кріп, вершкове масло і знову перемішуємо. Пюре з кабачків готове, можна подавати! До речі, такий гарнір дуже добре поєднується з солоними або малосольними огірочками. Призначення: На обід/На вечерю/Для дітей/На полуденок/На швидку руку Основний інгредієнт: Овочі/Кабачок Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Російська кухня Дієта: Дієтичне харчування/Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Всі ви, напевно, думаєте, що кулінарія - це справа професіоналів. Спробуємо вам допомогти повірити у свої здібності і навчитися готувати смачні страви не гірше досвідчених кухарів. Хочете зрозуміти, як приготувати Пюре з кабачків вдома? Перед вами простий рецепт приготування, що супроводжує послідовним описом кожного кроку з фото. Радимо для початку вивчити склад майбутнього кулінарного витвору. Це класичний варіант добірки продуктів, однак, ви з легкістю можете винайти, як зробити смачний Пюре з кабачків, додавши або забравши той чи інший інгредієнт. У вас вийде свій власний домашній рецепт. Але не забувайте і про своє здоров'я: ваша їжа не повинна містити зайві калорії, тому завжди підраховуйте калорійність окремих продуктів, і тоді приготування улюблених ваших страв не тільки вгамує голод, але і принесе користь! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 26