Рагу з кабачків та картопліЧас приготування: 1 ч. 0 хв Рагу з кабачків і картоплі - саме рядове і звичне блюдо, але з усіх овочевих рагу - воно, мабуть, найпростіше, швидке і смачне Опис приготування: Спосіб приготування рагу з кабачків та картоплі: 1.) Для початку необхідно картопля помити, почистити і нарізати кубиками. Замочити у воді. 2.) Потім кабачок помити, очистити від шкірки і теж нарізати кубиками. 3.) Ріпчасту цибулю і моркву почистити, нарізати тонкими півкільцями і викласти їх на сковорідку з олією. Смажити до напів-прозорості. 4.) Потім в сковорідку додати кабачки, картоплю, посолити, поперчити і влити бульйон або воду, додати лавровий лист і тушкувати на слабкому вогні до готовності. Готове рагу з кабачків і картоплі викласти на блюдо, прикрасити зеленню і подати на стіл. Рагу з кабачків та картоплі найсмачніше їсти з глиняного посуду, з додаванням кетчупу. Приємного апетиту! Призначення: На обід/На вечерю/На полуденок Основний інгредієнт: Овочі/Картопля/Кабачок Блюдо: Гарячі страви/Рагу Географія кухні: Республіки СРСР Дієта: Пісні страви/Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 5-7 Тепер ви знаєте як приготувати домашній Рагу з кабачків та картоплі raquo ;. Завдяки докладним інструкціям з фото можна без особливих зусиль зробити класичний варіант цієї страви. Простий рецепт Рагу з кабачків та картоплі можна поліпшити своїми улюбленими інгредієнтами і створити тим самим щось оригінальне - в домаш умовах експерименти з їжею звичайна справа. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 48