Кабачки тушкованіЧас приготування: 40 хв Кабачки тушковані - дуже просте у приготуванні і легке блюдо, яке урізноманітнить ваш буденний раціон і допоможе утилізувати кабачки в сезон їх врожаю. Опис приготування: Тушковані кабачки можна подавати як гарнір до м'ясного або рибного блюда, але можна і їсти самостійно - страва виходить вельми ситним і поживним. Подавати краще зі свіжою зеленню. Готується, як видно з рецепту з фото, тривіально, тому тушковані кабачки можуть стати відмінною ідеєю для звичайного буденного обіду або вечері. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Кабачок Блюдо: Гарячі страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Як приготувати Кабачки тушковані Кабачок вимити. Якщо кабачок молодий - нарізаємо на брусочки прямо з шкіркою, якщо старий - то шкірку знімаємо, а вже потім ріжемо на брусочки. Моркву чистимо і натираємо на крупній тертці. У сковороді розігріваємо олію, кидаємо туди кабачки і моркву. Солимо, перчимо і тушкуємо під закритою кришкою на повільному вогні протягом 25-30 хвилин. За кілька хвилин до готовності додаємо дрібно нарубану зелень, перемішуємо, тушкуємо ще пару хвилин. Готово! Сталося чудо! Нарешті ви знайшли саме той рецепт, який шукали. Не можна посперечатися, що Кабачки тушковані - відмінне блюдо. Пропонуємо вам уважно ознайомитися з інформацією, як готувати Кабачки тушковані в домашніх умовах. Як ви вже встигли помітити, рецепт приготування містить не тільки докладний опис кожного кроку, а й фото, що дуже допомагає уникати помилок під час роботи. Пам'ятайте, що ви завжди можете зі сміливістю застосовувати свою фантазію і міняти класичний склад інгредієнтів вироби на свій смак. Улюблені прянощі і спеції додадуть до вашого шедевру вишуканий і неповторний аромат. Візьміть собі на замітку, що бажано завжди рахувати калорії окремих продуктів, щоб залишатися красивими і здоровими. Нехай кулінарія стане для вас улюбленим дозвіллям і чудовим хобі! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 52