Кабачки в кляріЧас приготування: 25 хв Кабачки в клярі - прекрасний літній рецепт, коли кабачків - завались, а ідей їх приготування - набагато менше. Швидко, просто і смачно. Опис приготування: Кабачки в клярі - чудова літня закуска на полуденок або між основними прийомами їжі. Її великий плюс в тому, що вона прекрасно йде і в гарячому, і в холодному вигляді. Завдяки клярі кабачки залишаються соковитими і зберігають безліч своїх корисних властивостей. Кабачки в клярі, в принципі, можна подавати навіть як гарнір - коротше, це дуже просте і універсальне блюдо, мати яке в арсеналі буває дуже корисно. Призначення: На обід/На полуденок Основний інгредієнт: Овочі/Кабачок Блюдо: Гарячі страви/Страви в клярі Інгредієнти:
Кількість порцій: 2-3 Як приготувати Кабачки в клярі Кабачок повинен бути невеликим і молодим - тоді можна не знімати шкірку і не виймати серцевину. Потрібно лише помити і нарізати на тонкі пластинки (товщиною близько 1,5 см). Кожну пластинку мачає в збите яйце. Потім обвалюють у борошні. І ще раз в яйці. У сковороді розігріваємо олію, викладаємо туди наші кабачки в клярі. Обсмажуємо з кожного боку до утворення впевненою скоринки. Готові кабачки в клярі викладаємо на серветку, щоб витік зайвий жир. Після цього страву можна подавати на стіл. Кабачки в клярі - всім нам добре знайоме і улюблене блюдо. Давайте разом розглянемо простий, але не менш смачний спосіб його виготовлення. А краще зрозуміти, як приготувати Кабачки в клярі в домашніх умовах нам допоможе докладний опис кожної дії з фото. Класичний склад інгредієнтів ви можете змінювати на свій смак, проте не забувайте в такому випадку, враховувати калорійність окремих продуктів, щоб не завдати шкоди здоров'ю й фігурі. Перед нами домашній рецепт приготування страви, тому нам знадобляться тільки прості кухонні прилади та начиння. Сам процес не забере у вас багато часу і сил, якщо будете дотримуватися всіх рекомендацій і порад. Сподіваємося, приготування цієї страви принесе вам багато позитивних емоцій, а кулінарія стане для вас улюбленим заняттям. Якщо вам сподобався цей рецепт, ви можете оцінити його за п'ятибальною шкалою і залишити свій відгук або побажання автору. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 72