Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Лаваш з куркою і сиром
Тісто на галушки
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Смажені рижики
Ожина з цукром на зиму
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Гарячі страви » Кабачки в клярі

Кабачки в клярі

Кабачки в клярі
Час приготування: 25 хв
Кабачки в клярі - прекрасний літній рецепт, коли кабачків - завались, а ідей їх приготування - набагато менше. Швидко, просто і смачно.

Опис приготування:
Кабачки в клярі - чудова літня закуска на полуденок або між основними прийомами їжі. Її великий плюс в тому, що вона прекрасно йде і в гарячому, і в холодному вигляді. Завдяки клярі кабачки залишаються соковитими і зберігають безліч своїх корисних властивостей. Кабачки в клярі, в принципі, можна подавати навіть як гарнір - коротше, це дуже просте і універсальне блюдо, мати яке в арсеналі буває дуже корисно.

Призначення: На обід/На полуденок

Основний інгредієнт:
Овочі/Кабачок
Блюдо: Гарячі страви/Страви в клярі

Інгредієнти:
  • Кабачки маленькі - 2 Штуки
  • Яйце - 1 Штука
  • Борошно - 2 Ст. ложки
  • Сіль - - За смаком
  • Рослинна олія - ??40 мілілітрів

Кількість порцій: 2-3

Як приготувати Кабачки в клярі
Кабачки в клярі Кабачок повинен бути невеликим і молодим - тоді можна не знімати шкірку і не виймати серцевину. Потрібно лише помити і нарізати на тонкі пластинки (товщиною близько 1,5 см). Кабачки в клярі Кожну пластинку мачає в збите яйце. Кабачки в клярі Потім обвалюють у борошні. Кабачки в клярі І ще раз в яйці. Кабачки в клярі У сковороді розігріваємо олію, викладаємо туди наші кабачки в клярі. Обсмажуємо з кожного боку до утворення впевненою скоринки. Кабачки в клярі Готові кабачки в клярі викладаємо на серветку, щоб витік зайвий жир. Після цього страву можна подавати на стіл.

Кабачки в клярі - всім нам добре знайоме і улюблене блюдо. Давайте разом розглянемо простий, але не менш смачний спосіб його виготовлення. А краще зрозуміти, як приготувати Кабачки в клярі в домашніх умовах нам допоможе докладний опис кожної дії з фото. Класичний склад інгредієнтів ви можете змінювати на свій смак, проте не забувайте в такому випадку, враховувати калорійність окремих продуктів, щоб не завдати шкоди здоров'ю й фігурі. Перед нами домашній рецепт приготування страви, тому нам знадобляться тільки прості кухонні прилади та начиння. Сам процес не забере у вас багато часу і сил, якщо будете дотримуватися всіх рекомендацій і порад. Сподіваємося, приготування цієї страви принесе вам багато позитивних емоцій, а кулінарія стане для вас улюбленим заняттям. Якщо вам сподобався цей рецепт, ви можете оцінити його за п'ятибальною шкалою і залишити свій відгук або побажання автору.
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 72   
Схожі рецепти страв з фото:
Крабові палички в клярі
Баклажани в клярі
Кабачки в клярі з часником
Шматочки кабачків в клярі
Яблука в клярі і карамелі
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.