Курячі стегенця у фользіЧас приготування: 1 ч. 30 хв Цей рецепт приготування курячих стегенець у фользі добре підходить як для особливих святкових випадків, так і для обіду в колі сім'ї, - смачно і ситно поїсти адже люблять все і завжди, вірно? :) Опис приготування: Як бачите, це дуже простий рецепт курячих стегенець у фользі, який не зажадає від вас ні зайвих зусиль, ні надскладних інгредієнтів. Так що дійсно, універсальне блюдо виходить, яке можна і в бенкет, і в світ подавати! До речі, зазвичай картопля виходить дуже смачним, тому я подаю його окремо, наприклад, на обід, а вже самі стегенця - на вечерю. Але ви можете подати їх разом, навіть разом з кошиком з фольги - цікаво виглядає, а вже як пахне смачно! Так що не відкладайте підготовку, адже тепер і ви знаєте, як приготувати курячі стегенця у фользі! Призначення: На обід Основний інгредієнт: Птах/Курка/Курячі стегенця Блюдо: Гарячі страви/Страви у фользі Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 5 Як приготувати Курячі стегенця у фользі 1. Підготуємо інгредієнти. Курку розморозимо, а картопля моєму і чистимо. Можете відразу порізати середніми шматочками. 2. Стегенця натираємо сіллю, перцем і приправами. Можете залишити якийсь час помаринувати. 3. Розстеляємо фольгу, викладаємо шар картоплі. Можна фольгу змастити маслом, щоб не прилипала. Цибулю чистимо, нарізаємо півкільцями і змішуємо з картоплею. 4. Наверх картоплі викладаємо стегенце. Загортаємо у фольгу в два шари. 5. Має вийти 5 таких собі конвертика - ділимо картопля по кількості стегенець, кожну частину загортаємо окремо. 6. Запікаємо в розпеченій духовці годину. Можна перед закінченням верхній шар фольги зняти, тоді курка зарум'яниться. Спробуйте приготувати Курячі стегенця у фользі в домашніх умовах. Покрокові фото допоможуть вам зрозуміти, як зробити блюдо правильно, смачно і гранично просто. Класичний рецепт Курячі стегенця у фользі можна розбавити або замінити своїми улюбленими інгредієнтами - створити свій оригінальний кулінарний шедевр. Готуйте вдома і радуйте своїх близьких та друзів! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 273