Теляче серце з овочамиЧас приготування: 1 ч. 10 хв Рецепт приготування телячого серця з овочами. Теляче серце вважається цілком дієтичним продуктом. Опис приготування: Гуляш спекотне тушковане м'ясо - для приготування всього того дуже добре може підійти теляче серце. Щоб м'ясо було м'яким і соковитіше серце попередньо відварюємо. Та й субпродукти коштують дешевше ніж повноцінне м'ясо. Призначення: На обід/На святковий стіл Основний інгредієнт: М'ясо/Телятина/Субпродукти/Серце Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Країни Європи/Грецька Інгредієнти:
Кількість порцій: 6 Як приготувати Теляче серце з овочами 1. Ріжемо серце навпіл, і беремо одну половину. Ріжемо її невеликими шматочками, потім у проточній воді ретельно промиваємо. У каструлю з м'ясом додаємо чорний перець горошок, лавровий лист, цибулю і моркву. Приблизно варимо хвилин 40. 2. М'ясні шматочки залишаємо остигати в бульйоні. Це потрібно для того, щоб м'ясо залишилося м'яким. Тепер нам знадобляться айва, перець, зелень, часник і цибулю. Все це необхідно підготувати. 3. Очищаємо і нарізаємо маленькими кубиками цибулю, айва ріжеться середнього розміру шматочками, перці нарізаємо невеликий соломкою, серце ріжемо за смаком. Зелень і часник необхідно подрібнити. 4. У розігрітій олії спассіруем цибулю, до прозорості, додаємо біле вино і айву, із закритою кришкою тушкуємо приблизно хвилини 3. Тепер додаємо м'ясо і перець. Помішуємо і тушкуємо ще хвилин 5. Перед закінченням приготування додаємо зелень, і часник, накриваємо кришкою і даємо настоятися. Сталося чудо! Нарешті ви знайшли саме той рецепт, який шукали. Не можна посперечатися, що Теляче серце з овочами - відмінне блюдо. Пропонуємо вам уважно ознайомитися з інформацією, як готувати Теляче серце з овочами в домашніх умовах. Як ви вже встигли помітити, рецепт приготування містить не тільки докладний опис кожного кроку, а й фото, що дуже допомагає уникати помилок під час роботи. Пам'ятайте, що ви завжди можете зі сміливістю застосовувати свою фантазію і міняти класичний склад інгредієнтів вироби на свій смак. Улюблені прянощі і спеції додадуть до вашого шедевру вишуканий і неповторний аромат. Візьміть собі на замітку, що бажано завжди рахувати калорії окремих продуктів, щоб залишатися красивими і здоровими. Нехай кулінарія стане для вас улюбленим дозвіллям і чудовим хобі! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 278