Рибні котлети з горбушіЧас приготування: 1 ч. 20 хв Звичайними котлетами, скажімо, зі свинини або яловичини зараз навряд чи кого-небудь здивуєш, а ось рибні котлети з горбуші - це дійсно здорово, адже у них такий приголомшливий ніжний смак. Опис приготування: Горбуша - це не тільки дуже смачна рибка, але й досить корисна, а які з неї виходять смачні котлетки, словами не передати. Ну а оскільки м'ясо цієї риби трохи сухувато, то потрібно знати, як приготувати рибні котлети з горбуші правильно, щоб цієї сухості не відчувалося. Деякі додаємо в рибний фарш трохи сала, але я знайшла інший, більш корисний варіант і замість сала я додаю в фарш подрібнений кабачок. Як розумієте, з ним котлетки виходять дуже соковиті і низькокалорійні - але ж так приємно, коли твоя їжа не тільки смачна, а й корисна. Загалом, цей рецепт приготування рибних котлет з горбуші справжня знахідка для тих, хто любить смачно поїсти без шкоди для здоров'я і фігури. Призначення: На сніданок/На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Риба і морепродукти/Горбуша Блюдо: Гарячі страви/Котлети Інгредієнти:
Кількість порцій: 16 Як приготувати Рибні котлети з горбуші Промиваємо філе горбуші і очищаємо його від кісток, потім нарізаємо дуже дрібно. З кабачка зрізаємо шкірку і нарізаємо його на невеликі шматочки. Ріпчасту цибулю чистимо і подрібнюємо. У чашу блендера викладаємо кабачок і подрібнюємо його, але не до стану пюре. Білий хліб викладаємо в миску і заливаємо молоком, залишаємо хліб розмокати. Тепер викладаємо в миску з нарізаною горбушею подрібнений кабачок, цибулю, яйце і віджатий хліб, солимо і перчимо фарш за смаком. Потім ретельно вимішуємо його до однорідного стану. З приготованого фаршу робимо невеликі котлетки і обсмажуємо їх в розігрітій олії до золотистого кольору. Потім викладаємо котлети на деко, застелений фольгою, ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 10 хвилин. Котлетки виходять дуже соковиті і ніжні, вони відмінно поєднуються зі свіжими овочами та будь-яким іншим гарніром. Приємного вам апетиту! Ви навіть уявити собі і не могли, наскільки легко і швидко можна приготувати Рибні котлети з горбуші. А представлений тут рецепт допоможе втілити ваш кулінарний задум у домашніх умовах. Класичний склад продуктів, необхідних для створення цієї страви, зазначений у списку інгредієнтів. Ви можете додати або виключити будь-який продукт на свій розсуд. Як бачите, рецепт приготування супроводжується фото кожної окремої дії, що з легкістю дає зрозуміти, як зробити смачний Рибні котлети з горбуші. Кулінарія - це простий метод внести домашній затишок і радість у ваше повсякденне життя. Однак не варто забувати і про те, що зайві калорії можуть зіпсувати не тільки зовнішній вигляд, але і здоров'я людини. Тому кожен раз підраховуйте калорійність використовуваних продуктів. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 107