Кистибий з пшономЧас приготування: 45 хв Рецепт приготування кистибия з пшоном - для тих, кому звичайний кистибий з картоплею набрид, але хочеться чогось ситного і смачного. Опис приготування: Коржики кистибий або просто кистбий готуються досить не складно. Тісто зазвичай використовується прісне, всього потрібно взяти води да борошна. Хоча, ніхто не забороняє приготувати тест на молоці з яйцями. У нашому випадку якраз на молоці тісто і буде приготовлено) кистибий з пшоном - відмінне блюдо для обіднього перекусу (або вечірнього). Читаємо рецепт: 1. Для початку робимо тісто: борошно просіваємо, робимо В не поглиблення. Додаємо поступово молоко (4 склянки), солимо, замішуємо так, щоб тісто отстревало від рук. Ділимо його на рівні частини і розгортаємо досить тонко, орієнтуємося на діаметр сковороди, в якій будемо коржі смажити. 2. Коржики обсмажуємо з обох сторін. 3. Тепер потрібно правильно відварити пшоно. Спочатку обшпарюємо крупу, потім висипаємо в киплячу воду солену і варимо хвилин 10. Потім солону воду зливаємо, додаємо стакан молока, цукор і сіль за смаком. Варимо до кипіння. 4. Готове пшоно викладаємо на половину коржі, накриваємо другою, змащуємо топленим маслом зверху. Можна ще обсмажити на сковороді з обох сторін. Ось і готові наші коржі кистибий з пшоном! Підвал їх потрібно гарячими, можна ще змастити олією, посипати зеленню за бажанням. Смачного! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Борошно і тісто Блюдо: Гарячі страви/Закуски Географія кухні: Республіки СРСР/Татарська Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Для того щоб приготувати це приголомшливе блюдо - кистибий з пшоном, необов'язково бути професійним кухарем. Все що вам потрібно - це купити необхідні продукти, які містить повний список інгредієнтів, і уважно вивчити рецепт приготування. Фото кожної дії допоможе зрозуміти, як зробити той чи інший крок. У домашніх умовах ви можете з легкістю змінювати класичний рецепт страви на свій смак. Простий спосіб догодити будь-якому гурману - додати в блюдо улюблені прянощі, при цьому, не міняючи основний склад продуктів. Не забувайте ставити оцінку за рецепт, якщо він вас здивував і порадував. Тепер ви знаєте, як приготувати кистибий з пшоном. Сподіваємося, домашня кулінарія стане для вас не просто хобі, а найулюбленішим заняттям! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 473