Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Тісто на галушки
Лаваш з куркою і сиром
Короп запечений в рукаві
Сосиски в тісті на сковороді
Запечені кабачки в духовці
Смажені рижики
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Гарячі страви » Кистибий з пшоном

Кистибий з пшоном

кистибий з пшоном
Час приготування: 45 хв
Рецепт приготування кистибия з пшоном - для тих, кому звичайний кистибий з картоплею набрид, але хочеться чогось ситного і смачного.

Опис приготування:
Коржики кистибий або просто кистбий готуються досить не складно. Тісто зазвичай використовується прісне, всього потрібно взяти води да борошна. Хоча, ніхто не забороняє приготувати тест на молоці з яйцями. У нашому випадку якраз на молоці тісто і буде приготовлено) кистибий з пшоном - відмінне блюдо для обіднього перекусу (або вечірнього). Читаємо рецепт:

1. Для початку робимо тісто: борошно просіваємо, робимо В не поглиблення. Додаємо поступово молоко (4 склянки), солимо, замішуємо так, щоб тісто отстревало від рук. Ділимо його на рівні частини і розгортаємо досить тонко, орієнтуємося на діаметр сковороди, в якій будемо коржі смажити.
2. Коржики обсмажуємо з обох сторін.
3. Тепер потрібно правильно відварити пшоно. Спочатку обшпарюємо крупу, потім висипаємо в киплячу воду солену і варимо хвилин 10. Потім солону воду зливаємо, додаємо стакан молока, цукор і сіль за смаком. Варимо до кипіння.
4. Готове пшоно викладаємо на половину коржі, накриваємо другою, змащуємо топленим маслом зверху. Можна ще обсмажити на сковороді з обох сторін.

Ось і готові наші коржі кистибий з пшоном! Підвал їх потрібно гарячими, можна ще змастити олією, посипати зеленню за бажанням. Смачного!

Призначення: На обід/На вечерю

Основний інгредієнт:
Борошно і тісто
Блюдо: Гарячі страви/Закуски
Географія кухні: Республіки СРСР/Татарська

Інгредієнти:
  • Молоко - 5 Склянок
  • Борошно - 350 Грам
  • Сіль, перець - - За смаком
  • Пшоно - 250 Грам
  • Масло топлене - 50 Грам

Кількість порцій: 3-4
Для того щоб приготувати це приголомшливе блюдо - кистибий з пшоном, необов'язково бути професійним кухарем. Все що вам потрібно - це купити необхідні продукти, які містить повний список інгредієнтів, і уважно вивчити рецепт приготування. Фото кожної дії допоможе зрозуміти, як зробити той чи інший крок. У домашніх умовах ви можете з легкістю змінювати класичний рецепт страви на свій смак. Простий спосіб догодити будь-якому гурману - додати в блюдо улюблені прянощі, при цьому, не міняючи основний склад продуктів. Не забувайте ставити оцінку за рецепт, якщо він вас здивував і порадував. Тепер ви знаєте, як приготувати кистибий з пшоном. Сподіваємося, домашня кулінарія стане для вас не просто хобі, а найулюбленішим заняттям!
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 473   
Схожі рецепти страв з фото:
Кистибий з картоплею
Кистибий по-татарськи
Кистибий без яєць
Хвіртки з пшоном
Коржики кистибий
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.