Пюре з ріпиЧас приготування: 20 хв Рецепт приготування швидкої пюре з ріпи з молоком, вершковим маслом і сметаною. Опис приготування: Пюре з ріпи можна подавати як самостійне блюдо (з улюбленим соусом) або як гарнір до м'яса або риби. Приготування: Очистити ріпу і помістити в каструлю. Додати необхідну кількість води, посолити і варити до тих пір, поки ріпа не стане дуже м'якою. Розім'яти готову ріпу товкачем, додати вершкове масло, молоко або вершки, панірувальні сухарі і яйця. Ретельно перемішати всі інгредієнти. Викласти пюре в сковороду або керамічні миски, змастити сметаною і випікати в духовці протягом 10-15 хвилин. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Ріпа Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Ми хочемо, щоб цей простий рецепт приготування чудового блюда - Пюре з ріпи, потрапив у вашу колекцію улюбленої їжі. А з'ясувати, як приготувати його смачно і швидко допоможе покроковий рецепт з фото, що містить докладний опис кожної дії. Пам'ятайте приготування їжі повинно бути акуратним і з хорошими емоціями. Тому намагайтеся готувати в чистоті і з хорошим настроєм. Як завжди, ніхто не забороняє вам міняти класичний склад виробу, але при цьому намагайтеся дотримуватися представленого опису. Пюре з ріпи - простий спосіб, як зробити комусь приємне. Чудовий аромат і смак страви здивує навіть самого вишуканого гурмана, а ви блисне своїм кулінарним талантом і будете оцінені по достоїнству! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 65