Капуста, запечена під молочним соусомЧас приготування: 30 хв Рецепт приготування капусти броколі, посипаною сиром і запеченої під соусом з молока і вершкового масла. Запечену капусту добре подавати як гарнір до риби. Призначення: На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: Овочі/Капуста Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Країни Європи/Італійська Інгредієнти:
Кількість порцій: 3-4 Як приготувати Капуста, запечена під молочним соусом 1. Розігріти духовку до 230 градусів. Нарізати капусту і відварити в киплячій підсоленій воді протягом 3-5 хвилин. Злити воду і обсушити капусту. 2. Злегка підсмажити борошно в сковороді без зміни кольору. Насипати борошно в миску і розтерти з вершковим маслом. Розмішати з теплим молоком. Додати сіль і цукор за смаком. Перелити в каструлю, довести до кипіння і варити 7 хвилин. 3. Викласти капусту у форму для випічки, влити приготований соус і посипати тертим сиром. Посипати свіжою зеленню при бажанні і подавати. Вам сподобався цей рецепт? Ви хочете зробити домашній Капуста, запечена під молочним соусом своїми руками? Тоді дотримуйтесь представленим фото кроків, які детально показують, як готується це фантастичне блюдо. Приготування займе у вас небагато часу, і незабаром ви зможете скуштувати смачний Капуста, запечена під молочним соусом прямо у себе вдома. Тут представлений класичний рецепт приготування цієї страви, однак за допомогою вашої фантазії ви можете легко поміняти склад продуктів, особливо, якщо ви стежите за фігурою і вважаєте калорії. Пам'ятайте, кулінарія - простий спосіб урізноманітнити ваше життя! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 395