Баклажани по-полтавськиЧас приготування: 2 ч. 0 хв Приготувати баклажани по-полтавськи в домашніх умовах дуже просто. У мене на це йде не більше двох годин, разом з підготовкою овочів і самим процесом. Опис приготування: Спробувала якось баклажани по-полтавськи в домашніх умовах, ось тепер готую часто. Особливо влітку, коли овочі доступні, можна поекспериментувати. Ця страва просте і дуже смачне! Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Баклажан Блюдо: Гарячі страви Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Як приготувати Баклажани по-полтавськи 1. Приготування цієї страви почнемо з чистки баклажанів. По-перше, поріжте овоч, присолите його і залиште на деякий час, щоб пішла вся гіркота. Потім відіжміть їх небагато і ще раз обполосніть під водою. 2. Відправляємо їх смажитися на рослинній олії. Не забувайте помішувати. 3. Такого ж розміру нарізаємо помідори і відправляємо також смажитися до баклажанів. Тепер можна посолити і поперчити за смаком. 4. У самому кінці додайте до наших овочам видавлений часник. Все ретельно перемішайте і присипте зеленню. Я зазвичай використовую для цієї страви зелень петрушки. 5. Викладаємо на блюдо і притрушуємо тертим сиром. Вживати краще в гарячому вигляді, щоб відчути весь аромат овочів. Тепер ви знаєте як приготувати домашній Баклажани по-полтавськи raquo ;. Завдяки докладним інструкціям з фото можна без особливих зусиль зробити класичний варіант цієї страви. Простий рецепт Баклажани по-полтавськи можна поліпшити своїми улюбленими інгредієнтами і створити тим самим щось оригінальне - в домаш умовах експерименти з їжею звичайна справа. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 81