Печеня з індички, бекону і квасоліЧас приготування: 1 ч. 30 хв Рецепт приготування печені з індички, бекону, цибулі, чилі, помідорів і квасолі. Опис приготування: Нагріти велику каструлю на середньому вогні. Додати бекон, готувати до хрусткої скоринки і коричневого кольору, від 6 до 8 хвилин. Збільшити вогонь і додати індичку. Готувати, помішуючи, від 8 до 10 хвилин. Додати цибулю, часник і чилі халапеньо, готувати до м'якості, часто помішуючи, близько 5 хвилин. Додати порошок чилі, какао-порошок і кмин. Готувати, помішуючи, до появи аромату, 1 хвилину. Розім'яти помідори ложкою або руками, додати їх разом з пюре. Додати патоку, 1 склянка води, 4 чайні ложки солі, довести до кипіння. Зменшити вогонь, накрити кришкою і готувати, 30 хвилин. Додати квасолю, продовжувати варити без кришки, поки м'ясо і квасолю не стануть м'якими, близько 30 хвилин. Подавати з бажаною начинкою. Призначення: На вечерю Основний інгредієнт: Птах/Індичка Блюдо: Гарячі страви/Печеня Географія кухні: Країни Європи/Англійська Інгредієнти:
Кількість порцій: 8 Виявивши це приголомшливе блюдо, ви просто зобов'язані з'ясувати, як готувати його вдома. У першу чергу, досконально простудіюйте рецепт приготування. Краще всього заздалегідь придбати всі необхідні продукти, щоб не зупиняти приготування в зв'язку з нестачею одного з інгредієнтів. Далі вам слід підготувати і розставити всю необхідну кухонне начиння і продукти. А зараз дізнаємося, як робити Печеня з індички, бекону і квасолі в домашніх умовах. У цьому нам допоможе докладний рецепт, кожен крок якого супроводжується фото. Якщо ви любите винаходити, то завжди можете внести зміни в простий склад виробу, прибравши або додавши той чи інший інгредієнт. Проробивши всі дії з опису, ви з легкістю зможете запам'ятати, як приготувати смачний Печеня з індички, бекону і квасолі самостійно. Творіть і експериментуйте на кухні, і тоді кулінарія буде радувати вас і всю вашу родину день у день. Але не забудьте враховувати калорійність виготовлених виробів, щоб завжди залишатися гарними й здоровими. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 25