Запечена кольорова капустаЧас приготування: 40 хв Рецепт приготування запеченої цвітної капусти з соусом Бальзамелла (білий італійський соус) Призначення: На обід/На вечерю/Для дітей/На святковий стіл Основний інгредієнт: Овочі/Капуста/Цвітна капуста Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Країни Європи/Італійська Дієта: Вегетаріанське харчування Інгредієнти:
Кількість порцій: 6-10 Як приготувати Запечена кольорова капуста Зрізати нижню частину капусти. Видалити тверді зелене листя. І кочарижку Порізати навпіл. Суцвіття порізати приблизно по 5 см. Зелене листя теж можна використовувати Помістити капусту в киплячу підсолену воду, готувати поки капуста не стане ніжною, але при цьому збереже міцність. Чи не переварите. Відкиньте на друшлаг. Розігрійте духовку до 180 ° С. Змастіть форму маслом і перекладіть капусту. Залийте рівним шаром соус. Зверху посипте сиром. Відправляйте в духовку готуватися 10-15 хвилин, до золотистої скоринки. Подавати в теплому вигляді. Тут показаний простий рецепт приготування усіма нами улюбленого кулінарного виробу - Запечена кольорова капуста. Якщо у вас ще залишилися питання, сміливо звертайтеся до автора за порадою. Так само якщо ви знаєте, як зробити Запечена кольорова капуста ще смачніше, пишіть ваші рекомендації в розділі коментарів. Будь-який з відвідувачів нашого сайту може додати своє фото вийшло шедевра. Сподіваємося приготування принесло вам радість, а вийшло блюдо здивувало ваших близьких. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 314