Чорна квасоля з чиліЧас приготування: 30 хв Рецепт приготування чорної квасолі з чилі, цукіні, цибулею, морквою, помідорами і кукурудзою. Опис приготування: У великій каструлі нагріти масло на середньому вогні. Нарізати кубиками цибулю. Пропустити часник через прес. Тонко нарізати цукіні і моркву. Додати в каструлю цибулю і часник, приправити сіллю і перцем. Готувати, помішуючи, поки цибуля не почне пом'якшуватися, близько 4 хвилин. Додати цукіні, морква, мелений червоний перець і кмин. Смажити, помішуючи, поки морква не буде готова, від 6 до 8 хвилин. Додати квасолю, помідори, кукурудзяні зерна і 1 стакан води. Варити на повільному вогні, поки маса злегка не загусне і морква не стане м'якою, від 8 до 10 хвилин. Подавати відразу ж. Призначення: На обід/На вечерю Основний інгредієнт: Овочі/Боби/Квасоля Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Північна і Південна Америка/Мексиканська Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Ви напевно не з чуток знаєте, що Чорна квасоля з чилі - неймовірно смачне і в той же час досить просте у приготуванні блюдо. Як зробити Чорна квасоля з чилі в домашніх умовах з мінімальною витратою часу і сил, вам підкаже покроковий рецепт з фото. Кулінарія вітає винахідливість, тому класичний склад продуктів, ви сміливо можете доповнити за власним смаком. Улюблені спеції не тільки прикрасять ваше блюдо, але так само додадуть незабутній аромат і смак. Якщо вам сподобався цей рецепт, ви можете оцінити його або додати до нього коментар. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 72