Курка з кольоровою капустою і петрушкоюЧас приготування: 35 хв Рецепт приготування запеченої курки з кольоровою капустою і каперсами. Опис приготування: Попередньо розігріти духовку до 230 градусів. Нагріти велику сковороду на середньому вогні. Приправити курку сіллю і меленим перцем. Обсмажувати курку до коричневого кольору, від 5 до 7 хвилин. Перевернути курку і смажити до коричневого кольору з іншого боку, близько 3 хвилин. Викласти цвітну капусту навколо курки, приправити сіллю і перцем. Поставити сковороду в духовку і смажити, поки курка не буде готова і кольорова капуста стане м'якою, близько 20 хвилин. Прибрати сковороду з духовки і додати петрушку, оцет і каперси. Призначення: На вечерю Основний інгредієнт: Птах/Курка Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Країни Європи/Англійська Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Якщо Вам сподобався цей оригінальний рецепт, не полінуйтеся і постарайтеся створити цей кулінарний шедевр у себе вдома. Для цього дотримуйтесь всіх технологій і порядку приготування, зазначеного в описі і стежте за допоміжним фото. Готування страви принесе вам задоволення, якщо ви зрозумієте, як зробити Курка з кольоровою капустою і петрушкою на домашній кухні. Тут представлений варіант страви в класичному виконанні, але ви завжди можете урізноманітнити його додаванням нових інгредієнтів на свій смак. Laquo; Курка з кольоровою капустою і петрушкою - Улюблене блюдо не тільки простих людей, а й гурманів. Рецепт приготування не тільки простий, а ще й досить дешевий. Варто пам'ятати, що склад продуктів корисно перевіряти на калорійність, щоб не завдати шкоди фігурі і здоров'ю. Підраховуйте калорії і приводите в баланс свій щоденний живильний раціон. Кулінарія принесе не тільки затишок у домі, а й радість та смачні враження для всіх! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 54