Кеспе з м'ясомЧас приготування: 1 ч. 0 хв Кеспе з казахського перекладається як домашня локшина raquo ;. У цьому рецепті буде описано, як приготувати кеспе з м'ясом в домашніх умовах. Опис приготування: Щоб приготувати кеспе з м'ясом в домашніх умовах, потрібно спочатку зварити м'ясо, паралельно замісити тісто і приготувати з нього локшину. Далі слід всі інгредієнти опустити в каструлю з процідженим бульйоном і додати зелені. Призначення: На обід/На вечерю/Для дітей Основний інгредієнт: Борошно і тісто/бездріжджового тіста Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Республіки СРСР/Казахська Інгредієнти:
Кількість порцій: 4-5 Як приготувати кеспе з м'ясом У каструлю додаємо м'ясо і спеції, заливаємо все водою і готуємо бульйон. Місимо тісто. На стіл висипаємо борошно, робимо в центрі гірку. Яйце розбиваємо в миску, перемішуємо його з сіллю і водою і виливаємо в борошно. Місимо круто тісто. Даємо настоятися протягом 10 хвилин, після чого розрізаємо на дві частини. Рясно посипаємо кожну борошном. Скачуємо з тіста рулет і нарізаємо його на кілька шматочків шириною 1-2 см. Піддаємо локшину сушінні в духовці. Натираємо моркву, обсмажуємо в маслі. Тим часом витягуємо м'ясо з каструлі, позбавляємося від кісток, а сам бульйон проціджуємо через сито. Нарізаємо цибулю і м'ясо дрібними шматками. Морква, локшину, м'ясо, цибулю додаємо в каструлю з бульйоном. Перемішуємо, додаємо зелень і даємо настоятися протягом 5 хвилин. Готову локшину подаємо до столу. Кеспе з м'ясом - всіма нами улюблене блюдо, яке вражає своєю простотою і смаком. Представлений тут рецепт легко дає зрозуміти, як приготувати кеспе з м'ясом в домашніх умовах - все, що вам необхідно це читати опис кожного кроку і стежити за фото. Домашня кулінарія вітає експерименти, і не виключає додавання своїх інгредієнтів в класичний склад виготовленого вироби. Сподіваємося, приготування доставило вам задоволення, а неповторний смак страви порадував близьких. |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 21