ДушенинаЧас приготування: 2 ч. 0 хв Старовинне традиційно українське м'ясне блюдо, приготоване в горщиках. Ситне і смачне. Розповідаю, як приготувати душенину. Опис приготування: У давні часи душенину готували в печі. Такий спосіб готування м'яса був найбільш поширений. Зараз ми можемо замінити піч на духовку і приготувати цю страву за допомогою рецепта приготування Душенина. Він досить простий і не забере у вас багато часу. Тому читаємо рецепт і беремося готувати. 1. М'ясо нарізаємо невеликими шматочками і обсмажуємо на рослинному маслі. Викладаємо в горщик. 2. Готуємо овочі - чистимо і нарізаємо кубиками. 3. Злегка обсмажуємо цибулю, моркву і картоплю. Викладаємо в горщик. 4. Додаємо в горщик нарізані помідор і болгарський перець. 5. Солимо і перчимо. Додаємо нарізаний часник і сметану. 6. Заливаємо водою і закриваємо кришкою. 7. Готуємо в духовці до готовності м'яса. Ось і весь процес. Правда легко? А як смачно вийде ммм ... Смачного! Призначення: На обід Основний інгредієнт: М'ясо/Овочі/Молочні продукти/Сметана Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Республіки СРСР/Українська Інгредієнти:
Кількість порцій: 1 Ви хочете, щоб у вас вийшов такий же смачний і апетитний кулінарний шедевр як на фото? Для цього вам необхідно уважно прочитати рецепт приготування, що дасть зрозуміти, як готувати Душенина в домашніх умовах. Приготування не доставить вам багато клопоту, якщо ви будете слідувати всім розпорядженням. Погодьтеся, рецепт не тільки простий, але і достатньо дешевий. А ось класичний склад інгредієнтів, може бути змінений на ваш смак - це справа вашої фантазії. Головне, не забувайте про калорійність продуктів для збереження гарної фігури і здоров'я. Якщо у вас вийшло чудове блюдо, не полінуйтеся подякувати за це автора. Душенина - кращий спосіб, як зробити ваше життя приємніше і доставити радість близьким! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 595