Печінка по-строгановскиЧас приготування: 50 хв Рецепт приготування печінки по-строгановски зі сметаною. Опис приготування: За цим рецептом виходить ніжна м'яка печінка, буквально тане в роті. Для її приготування краще брати яловичу або курячу печінку. На гарнір до печінки можна подавати рис, макарони або картопляне пюре. Приготування: Подрібнити цибулю. У глибокій сковороді розігріти олію і обсмажити цибулю на повільному вогні, періодично помішуючи, поки він не стане прозорим і м'яким. Це займе у вас 15-20 хвилин. Лук не повинен почати присмажуватися. Вимити печінка, очистити від плівок і проток, нарізати шматочками. Нагріти масло в іншій сковороді і обсмажити печінку протягом 2 хвилин, постійно помішуючи. Посипати печінку борошном, перемішати і викласти в сковороду з цибулею. Перемішати. Додати сметану, сіль і перець. Перемішати і на середньому вогні довести до початку кипіння. Зменшити вогонь, накрити сковорідку кришкою і тушкувати 15-20 хвилин. Посолити печінка, вимкнути вогонь, накрити кришкою і дати постояти протягом 3 хвилин перед подачею на стіл. Призначення: На вечерю/На святковий стіл Основний інгредієнт: М'ясо/Субпродукти/Печінка Блюдо: Гарячі страви Географія кухні: Російська кухня Інгредієнти:
Кількість порцій: 4 Цей смачний Печінка по-строгановски ви зможете з легкістю зробити в домашніх умовах. А з питанням, як приготувати цю страву правильно, вам допоможе покроковий опис з фото. Пам'ятайте, ви завжди можете експериментувати будинку і міняти класичний склад рецепта. А як готувати Печінка по-строгановски з додаванням нових інгредієнтів, ви можете поділитися на нашому сайті. Рецепт приготування страви розмістіть у відповідному розділі сайту. Вкажіть простий спосіб, як робити Печінка по-строгановски. Так само ви можете додати відео вашого нового шедевра. Ось вам і чудове хобі - домашня кулінарія! |
||
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 36