
Час приготування: 2 ч. 0 хв
Ця страва може прикрасити самий урочистий стіл. Красиве, ніжне, з незабутнім смаком.
Призначення: На вечерю/На святковий стіл
Основний інгредієнт: Риба і морепродукти/Горбуша
Блюдо: Гарячі страви
Географія кухні: Російська кухня
Інгредієнти:
- Горбуша - 1 Кілограм (одна тушка)
- Вершкове масло - 10 Грам
- Цибуля - 1 Штука
- Печериці - 200 Грам
- Твердий сир - 30 Грам
- Лимон - 1 Штука
- Кріп, петрушка - За смаком
- Сіль, перець - За смаком
Кількість порцій: 6-8
Як приготувати Горбуша з грибами 
1. Рибу потрібно промити, зрізати голову, плавники і хвіст. Рибу розріжте по хребту і видаліть всі кісточки. Вийде два шматки філе. Їх потрібно натерти сіллю і перцем.

2. Цибулю почистити і дрібно посікти. Гриби крупно нарізати. Розігріти в сковороді олію і обсмажити цибулю. Додати до цибулі гриби. Коли гриби підсмажаться і стануть м'якше, відставте сковороду з вогню.

3. Починаємо фарширувати нашу рибку. Заморожене вершкове масло наріжте тонкими скибочками і розкладіть по поверхні риби. Зверху укладаються гриби. Кріп промити і дрібно нашаткувати. Висипаємо зелень на гриби. Сир натерти на середній тертці і покласти верхнім шаром.

4. Тепер другою половинкою рибного філе закриваємо начинку. Зверху викласти на рибу гілочки петрушки і кільця лимона. Всі загорнути у фольгу і запікати рибу в духовці при 180 градусах близько години. За кілька хвилин до готовності відкрийте фольгу, щоб риба зверху трохи запеклася. Викласти рибу на блюдо, прикрасити його зеленню і лимоном. Все. Смачного!
Якщо вам сподобався цей рецепт, і ви хочете знати, як приготувати Горбуша з грибами в домашніх умовах, дотримуйтесь усім вищевикладеним рекомендаціям. Фото кожного кроку допомагає побачити, як зробити ту чи іншу дію. Горбуша з грибами - простий спосіб для того, щоб не лише порадувати своїх близьких, але і здивувати їх. Сподіваємося, приготування не відняло у вас багато сил, і ви з задоволенням поділіться своїм враженням з іншими користувачами нашого сайту в розділі коментарів.