Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная
  • Про сайт
  • Нові рецепти
  • Зворотній зв'язок
Категорії
  • Салати
  • Гарячі страви
  • Випічка
  • М'ясні страви
  • Супи
  • Закуски
  • Напої
  • Соуси
  • Заготовки
  • Різне
Популярні страви
Запечена капуста
Лаваш з куркою і сиром
Тісто на галушки
Запечені кабачки в духовці
Сосиски в тісті на сковороді
Смажені рижики
Ожина з цукром на зиму
Вибіркові страви:
Панкейкі (американські млинці)
Млинці з пахтою і ожиною
Бефстроганов з томатною пастою
Рисові млинці з лососем
Страви та рецепти з фото до них » Гарячі страви » Горбуша з грибами

Горбуша з грибами

Горбуша з грибами
Час приготування: 2 ч. 0 хв
Ця страва може прикрасити самий урочистий стіл. Красиве, ніжне, з незабутнім смаком.

Призначення: На вечерю/На святковий стіл

Основний інгредієнт:
Риба і морепродукти/Горбуша
Блюдо: Гарячі страви
Географія кухні: Російська кухня

Інгредієнти:
  • Горбуша - 1 Кілограм (одна тушка)
  • Вершкове масло - 10 Грам
  • Цибуля - 1 Штука
  • Печериці - 200 Грам
  • Твердий сир - 30 Грам
  • Лимон - 1 Штука
  • Кріп, петрушка - За смаком
  • Сіль, перець - За смаком

Кількість порцій: 6-8

Як приготувати Горбуша з грибами
Горбуша з грибами 1. Рибу потрібно промити, зрізати голову, плавники і хвіст. Рибу розріжте по хребту і видаліть всі кісточки. Вийде два шматки філе. Їх потрібно натерти сіллю і перцем. Горбуша з грибами 2. Цибулю почистити і дрібно посікти. Гриби крупно нарізати. Розігріти в сковороді олію і обсмажити цибулю. Додати до цибулі гриби. Коли гриби підсмажаться і стануть м'якше, відставте сковороду з вогню. Горбуша з грибами 3. Починаємо фарширувати нашу рибку. Заморожене вершкове масло наріжте тонкими скибочками і розкладіть по поверхні риби. Зверху укладаються гриби. Кріп промити і дрібно нашаткувати. Висипаємо зелень на гриби. Сир натерти на середній тертці і покласти верхнім шаром. Горбуша з грибами 4. Тепер другою половинкою рибного філе закриваємо начинку. Зверху викласти на рибу гілочки петрушки і кільця лимона. Всі загорнути у фольгу і запікати рибу в духовці при 180 градусах близько години. За кілька хвилин до готовності відкрийте фольгу, щоб риба зверху трохи запеклася. Викласти рибу на блюдо, прикрасити його зеленню і лимоном. Все. Смачного!
Якщо вам сподобався цей рецепт, і ви хочете знати, як приготувати Горбуша з грибами в домашніх умовах, дотримуйтесь усім вищевикладеним рекомендаціям. Фото кожного кроку допомагає побачити, як зробити ту чи іншу дію. Горбуша з грибами - простий спосіб для того, щоб не лише порадувати своїх близьких, але і здивувати їх. Сподіваємося, приготування не відняло у вас багато сил, і ви з задоволенням поділіться своїм враженням з іншими користувачами нашого сайту в розділі коментарів.
Категорія: Гарячі страви Переглядів: 36   
Схожі рецепти страв з фото:
Горбуша в сметані
Горбуша в рукаві
Горбуша в мультиварки з картоплею
Горбуша на пару в мультиварці
Горбуша, запечена в тесті
Copyrights © 2015.
Кращий кулінарний сайт з рецептами.